уторак, 26. март 2019.

MORTAL KOMBAT u Hali sportova priprema antievrovizijski koncert ,,Decenije"




Za 10 godina benda - novi album ,,Decenija" i obaranje ličnih rekorda
MORTAL KOMBAT PRIPREMA NAJVEĆU ANTIEVROVIZIJU IKAD:
,,DECENIJA" BENDA U HALI SPORTOVA 18. MAJA 2019.

Momci iz benda Mortal Kombat rešili su da naprave korak dalje i počaste publiku najvećim beogradskim koncertom do sada: 18. maja u Hali sportova ,,Ranko Žeravica".
Ove godine postoje i tri povoda za slavlje:

- 10. rođendan benda
- desetogodišnjica tradicionalnog Antievrovizijskog koncerta
- promocija novog albuma ,,Decenija".


Album ,,Decenija" upravo je objavljen, a kao i četiri prethodna, dostupan je za besplatan download. Do koncerta će za sve ljubitelje fizičkog izdanja biti dostupan i kao CD. 

,,Ono po čemu se ovaj album razlikuje od prethodnih je šarenolikost žanrova u pesmama, provlače se i brzi metal rifovi i rokenrol balade. Na njemu ćete pronaći i najbržu i najsporiju pesmu koju je ovaj bend ikada napisao. Tematika je ozbiljnija i humor ne preovladava u istoj meri kao ranije. Audio produkcija je definitivno najkvalitetnija do sada, zasluga za istu ide našem producentu Milošu Mihajloviću koji je radio miks i mastering albuma", kazao je Miloš Kričković, frontmen Mortal Kombata, povodom objavljivanja ,,Decenije".

Mortal Kombat bend je prethodnih godina postao jedna od najvećih koncertnih atrakcija u Srbiji i regionu. Nastupali su na svim značajnim festivalima, a i ove godine ih čeka aktivno leto. Sezonu otvara beogradski koncert kao kruna prethodnog perioda i najava svega onog što publiku čeka u narednoj ,,etapi".



Slikoviti spotovi ,,Devedesete", ,,Rijaliti", ,,Papučar" i satirični, britki i direktni tekstovi su nešto po čemu se ovaj bend prepoznaje, ali svi se slažu da Kombate doživiš kako treba tek kad ih vidiš uživo!

Promo ulaznice za do sada najveći Antievrovizijski koncert dostupne su po ceni od svega 600 dinara putem Ticket vision servisa (ex Eventim) širom Srbije, a u Beogradu još i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u pabu Cigla & Krigla (Dalmatinska 44).

Нема коментара:

Постави коментар