уторак, 19. март 2019.

Izložba fotografija ,,Introspekcija''




Otvaranje izložbe fotografija ,,Introspekcija'', Kristine Đurđević i Mile Teokarević biće održano u nedelju, 24. marta 2019. od 20h u kafe-u Dnevna soba.  Postavka će biti izložena do 31. marta 2019.
Ovom serijom fotografija želele su da naglase ne samo puki akt i erotizam, već dublje emotivno stanje žene, njenu samospoznaju (introspekciju). Fotografije su lirskog karaktera i naglašavaju duboka emotivna stanja i različitosti, koje nas čine unikatnim. 
*Kristina Đurđević, student je druge godine  Fakulteta Umetnosti u Nišu. Završila je  srednju  Umetničku školu, odsek grafički dizajn, takođe u Nišu. Volontirala je kao fotograf ,, Press-a''  na Nišvill-u 2018. Izlagala je na grupnoj izložbi fotografija ,, Nis iznutra'' u Deliju, 2015.godine. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom. Učestvovala na brojnim konkursima likovnog karaktera.

*Mila Teokarević, student je druge godine Fakulteta Umetnosti  u Nišu. Završila je Gimnaziju, društveno-jezički smer u Leskovcu. Volontirala je kao fotograf ,,Press-a" na Nišvill-u 2018.  Učestvovala je u snimanju dokumentarnog filma ,,Vrapci i deteline", projekat Aleksandra Teokarevića za ,,Fakultet Dramskih Umetnosti'' u Beogradu. Bavi se slikarstvom, grafičkim dizajnom i fotografijom.

Ulaz na dešavanje je besplatan.

Нема коментара:

Постави коментар