среда, 7. новембар 2018.

Nova knjižara Delfi u Knez Mihailovoj ulici!


Na tri nivoa, uz enterijer koji krasi najveće svetske knjižare, Delfi knjižara „Borislav Pekić“ u Knez Mihailovoj 48 je sve što jedna oaza knjige treba da ima.

Na jednom mestu naći ćete hitove domaće i strane književnosti u izdanju Lagune, knjige drugih izdavača, naslove na engleskom jeziku kao i izuzetan izbor gift programa i kartolerije! Ponudu novootvorene knjižare čine i obrazovne i zabavne igračke za najmlađe, ali i veliki izbor filmova i muzike.

Poseban deo knjižare odvojen je za sve „gejmere“ jer je kompanija GameS, Lagunonog partnera specijalizovanog za prodaju konzola, igara i igračke opreme, izložila najnovije igrice i konzole za fantastični zabavu.Do kraja ove nedelje svim kupcima u knjižari biće omogućeno 15% na sve igre i prateću opremu čije cene nisu već snižene.

Knjižara „Borislav Pekić“ biće novi dom i za 600 hiljada članova Laguninog kluba čitalaca koji će moći da koriste sve pogodnosti koje im donosi članska kartica.


Knjižara je počela sa radom u ponedeljak, 5. novembra i tim povodom pripremljena su brojna iznenađenja i popusti. Sve do nedelje, 11. novembra moći ćete da kupite skoro 150 odabranih naslova Lagune sniženih za čak 50%. Među njima je moderni klasik Roberta Bolanja „2666“, „Neimarov šegrt“, najvažnije savremene turske književnice Elif Šafak, „Videla“, dobitnice Bukerove nagrade Elenor Katon, „Putovanje u Mali Dribling“ Bila Brajsona i mnogi drugi. Takođe, pojedini naslovi na engleskom jeziku biće sniženi do 75%, dok će gift program biti snižen do 40%.



Uz svaku kupovinu očekuje vas i pokon iznenađenje! 

Do kraja godine počeće da radi i nivo na prvom spratu čime će biti obogaćena ponuda muzičkih izdanja, a moći ćete u miru i uz knjigu da popijete i najbolju kafu u gradu u modernoj kafeteriji sa pogledom na Knez Mihailovu! 



Autori najpopularnijih knjiga u Srbiji će dočekati čitaoce u novootvorenoj knjižari i potpisivati svoje knjige:

Petak, 9. novembar

13.00 – Lea Stanković
17.00 – Vuk Drašković
18.00 – Uroš Petrović
19.00 – Nele Karajlić

Subota, 10. novembar

12.00 – Ljubivoje Ršumović
14.00 – Mirjana Bobić Mojsilović
16.00 – Vanja Bulić

Nedelja, 11. novembar

14.00 – Marko Vidojković



Нема коментара:

Постави коментар