уторак, 13. новембар 2018.

Super-grupa Mooncage otvara koncert My Baby u SKC-u




MY BABY, holandski bend koji je 5. oktobra objavio novi album “MOUNAIKI ~ By the Bright of Night predstavie ga u sklopu svoje evropsku turneju na koncertu u subotu, 17. novembra 2018. godine u Studentskom kulturnom centru (SKC) u organizaciji koncertne agencije RockSvirke.com sa početkom u 21 čas. 

Amsterdamskom hipnotičkom bluz trance triju nije trebalo mnogo da pokori svet svojom muzikom. Njihov močvarni bluz i fankom inspirisani zvuk spreman je da na vas pusti teškučaroliju i učini da plešete do ranih jutarnjih časova. Svojim trećim studijskim izdanjem "Prehystoric Rhythm" holandski brat i sestra Sheik (bubnjevi) i Cato van Dijck (vokal) i novozelandski gitarista Daniel "daFreez" Johnston uspeli su da rasprodaju dve evropske klupske turneje, a nastupali su na mnogim velikim festivalima širom sveta.


“In The Club”

Koncert će otvoriti “super-grupa” Mooncage iz Beograda. Muzičari koji su dugo putovali stvarajući u raznovrsnim bendovima i tako postali priznati i prepoznatljivi auditorijumu, kako igrokazom života tako i nepresušnom željom za kvalitetnom muzikom, pronašli su se na jednom kreativnom mestu u vremenu i prostoru, koje su radi preciznije orijentacije nazvali - MOONCAGE.

Bend, u okruženju okarakterisan kao "super-grupa", nastao je 2013.-te godine, na žanrovskoj relaciji Lisabon - San Francisko - Seattle - Beograd. Ideju iskonskog rokenrola oplemenjenog post-grunge i blues zvukom, svojom vizijom i energijom propovedaju: Billy (vokal/slide gitara), Drazic (gitara), Vox (bas gitara/prateći vokal) i Sasha (bubanj).
Bend trenutno radi na produciranju svog prvog albuma koji bi trebalo da se pojavi na proleće 2019.-te godine, nakon čega sledi promocija istog i period koncertnih aktivnosti.



“Waiting
Satnica

20:00 ulaz
21:00 Mooncage
22:00 My Baby

Ulaznice:

1000 RSD - pretprodajna cena (do 16. novembra)
1200 RSD - na dan koncerta (17. novembar)
Prodajna mesta: Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, Alternative Bar Low i FELIX Shop, TC Sremska.
Rezervacija ulaznica moguća putem mejla: office@rocksvirke.com (ime i prezime, kontakt telefon).
foto: Nemanja Đorđević

Нема коментара:

Постави коментар