понедељак, 26. новембар 2018.

Robin Šarma: Budni u 5 (i vaš je čitav svet)

 

Robin Šarma: Budni u 5 (i vaš je čitav svet)

Iskoristite jutro - poboljšajte život!


 
Vulkan izdavaštvo predstavlja novu knjigu Robina Šarme koja će vam promeniti život - Budni u 5 (i vaš je čitav svet). O popularnosti Šarme govori činjenica da je prodato preko 15 miliona primeraka njegovih knjiga širom sveta. On je autor i čuvenog bestselera Kaluđer koji je prodao svoj ferari.
 
Pre dvadeset godina, ovaj legendarni stručnjak za liderstvo i elitni performans predstavio je koncept Budni u pet (i vaš je čitav svet), zasnovan na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da povećaju produktivnost, poboljšaju zdravstveno stanje i sačuvaju smirenost u previše komplikovanom svetu. Nakon četiri godine predanog rada na rukopisu, pred vama je knjiga koja će vam u potpunosti izmeniti život i otkriti da je navika ustajanja rano ujutru mnogima pomogla da ostvare izvanredne rezultate i istovremeno budu srećni, ispunjeni i osećaju se korisnije. 

Ukoliko želite da iskorenite loše životne navike i unesete nove pozitivne promene, ova knjiga je idealna za vas! Kroz čarobnu i zabavnu priču o tome kako dva neznanca u nevolji upoznaju ekscentričnog tajkuna koji im postaje tajni mentor, knjiga Budni u 5 (i vaš je čitav svet) otkriće vam: 

  • Kako izvanredni geniji, poslovni titani i najmudriji ljudi na svetu počinju jutro da bi postigli izvanredna dostignuća.
  • Malo poznatu formulu koju možete da upotrebite da biste se probudili inspirisani, fokusirani i preplavljeni željom da izvučete najviše što možete iz tog dana.
  • Detaljan metod kojim ćete sačuvati najmirnije sate pre izlaska sunca da biste imali vremena da vežbate, resetujete se i radite na ličnom razvoju.
  • Vežbe zasnovane na neuronauci koje će vam dokazano pomoći da ustanete lako dok mnogi drugi spavaju: dobićete dragoceno vreme da razmišljate i izrazite svoju kreativnost, ali i da započnete dan mirno, bez stresa i žurbe.
  • Insajdersku taktiku kojom ćete odbraniti talente, veštine i snove od digitalnih ometanja i drugih vrsta odvlačenja pažnje, kako biste uživali u bogatstvu, učinku i veličanstvenom uticaju na svet.
Robin Šarma je humanitarac poštovan širom sveta i jedan od najboljih svetskih stručnjaka za liderstvo, a njegovi klijenti su slavni milijarderi, sportske superzvezde, muzičke legende i pripadnici kraljevskih porodica. Šarmini neprikosnoveni bestseleri prodati su u milionima primeraka i objavljeni na više od 92 jezika, što ga čini jednim od najčitanijih pisaca današnjice. Deo profita od prodaje knjige Budni u 5 (i vaš je čitav svet) odlazi u Fondaciju Robina Šarme za decu, koja pomaže siromašnoj i ugroženoj deci. Vulkan izdavaštvo je prethodno objavilo mnoge naslove ovog autora: Kaluđer koji je prodao svoj ferari, Put ka veličanstvenosti, Vođa bez titule i Svetac, surfer i direktorka.

Нема коментара:

Постави коментар