среда, 14. новембар 2018.

Pokreni ISKRU! Uhvati RITAM! konferencija - 24 novembra u Madlenianumu

ISKRA za inspirativne ideje, ličnu i profesionalnu transformaciju i akciju!

Međunarodna konferencija ISKRA koja se održava u subotu 24. novembra 2018. godine u Madlenianumu je inspirativan, interaktivan, zabavan i edukativni događaj, gde će stručnjaci iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja podeliti moćne tehnike, alate i principe i pružiti nam odgovore na najvažnija pitanja danas: kako ostvariti zadate ciljeve; koji alati su potrebni da bi se ideja transfomisala u uspešno završen projekt; kako prevazići prepreke koje se nalaze na putu prema uspešnom, zdravom i ispunjenom životu.

Osmišljena je pre svega kao praktičan vodič s mnogo konkretnih koraka i smernica.

 Nalazite li da iako radite prave stvari, preduzimate sve neophodne korake, ipak taj cilj koji očajno želite da dostignete deluje sve dalje i dalje? Kada privučete suprotno od onoga što ste želeli, da li gubite samopouzdanje i veru u sebe? Zar ne bi bilo sjajno ako biste mogli da sebi darujete život koji stvarno zaslužujete.

ISKRA želi da doprinese razumevanju uloge koju briga o sebi i razna znanja imaju u oblikovanju života, rada i našeg sveta. Program konferencije uključuje stručna predavanja i radionice sa domaćim i inostranim trenerima za business i life coaching, zabavni program, prostor za umrežavanje i stvaranje kontakata i ISKRA party.

Program vodi Filip Ivanjac, voditelj, lekar i maneken. Filip je autor, urednik i voditelj emisije Doktor za Vas. A ISKRU će otvoriti naša eminentna umetnica Jasna Djokić. U pauzama između radionica, će se u Foajeu odvijati živ, kvalitetan i koristan program, koje će nam upriličiti sponzori Konferencije Iskra, predstavnici  kulturnog života grada i Srbije, ambasade i kompanije koje će predstaviti kroz svoje projekte i proizvode. Palestina je zemlja koja je gost domaćin ove ISKRA konferencije, koja će pored promocije knjige Slobodana Petrovića, izložbe slika i izložbe starih mapa, svojim egzotičnim čajevima i kolačima doprineti atmosferi u pauzama.

Koktel koji je planiran na završetku Konferencije je prilika za nova poznanstva, razmenu informacija, prezentaciju proizvoda, promociju brendova, gde se mogu stvoriti uslovi za buduće zajedničke projekte, otvorenu i pozitivnu vibraciju za unapredjenje na svim životnim poljima.

Za novembarsku ISKRA konferenciju se pripremite jer vas čeka izobilje informacija, znanja, alatki, preporuka, mudrosti. Učenje je celoživotni proces, a celovito učenje i celovit rad na sebi je jedini ispravan način – biti bolji, imati bolje zdravlje tela i uma, imati zdrave odnose a time i zdravu dušu. Svetska zdravstvena organizacija definiše zdravlje kao mentalno, fizičko, ekonomsko i socijalno blagostanje. Svesni današnjeg stanja, to su postavili kao cilj, a ISKRA se tome pridružuje kroz sve svoje aktivnosti.
Sve je to umnogome lakše kada imamo prilike da učimo od najboljih! Pridružite nam se!

Prijave su u toku, ulaznice možete kupiti na www.iskra.co.rs .  

Cena kotizacije iznosi 3,000 dinara, u cenu su uključena sva predavanja i paneli, kafe pauza i koktel parti.

Broj mesta je ograničen. Rezervišite svoje mesto na vreme.


Za više informacija:

Нема коментара:

Постави коментар