четвртак, 15. новембар 2018.

Koncert harfe na sajmu audio-video tehnike HI-FILES SHOW za vikend u Beogradu




Ovog vikenda, 17. i 18. novembra, u Beogradu se održava petnaesti po redu, najveći domaći sajam audio i video tehnike HI-FILES SHOW, u hotely Holiday Inn u Beogradu. 

Kao posebno iznenađenje održaće se koncert keltske harfe na kojem će posetioci moći da se upoznaju sa najsloženijim savremenim žičanim instrumentom i uporede zvuk snimljenog instrumenta sa realističnim zvukom pravog muzičkog instrumenta. Koncert će održati profesorka harfe Željka Milošević, koja je diplomirala harfu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Koncert počinje u 14 časova, u subotu 17. novembra.



Koncert harfe organizuje Međunarodni centar za muziku „EVA“, čiji je glavni cilj promovisanje najkvalitetnijeg muzičkog obrazovanja po svetskim standardima. Ovaj centar pruža edukaciju i pripremu za polaganje ispita Udruženja kraljevskih muzičkih škola Velike Britanije (ABRSM – Associated Board of the Royal Schools of Music).




Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište



Sajam će 17. i 18. novembra trajati od 12 do 19 časova. Povodom jubileja omogućeno je 500 besplatnih ulaznica, a detaljnije informacije o izlagačima i ulaznicama mogu se naći na sajtu www.hi-files.show

Нема коментара:

Постави коментар