уторак, 20. новембар 2018.

Maestralni triler Linde la Plant: Udovice


Svim ljubiteljima napetih, nepredvidivih trilera Vulkan izdavaštvo predstavlja novi roman Linde la Plant pod nazivom Udovice. Triler koji drži pažnju od početka do kraja preporučuje se čitaocima koji vole Sidnija Šeldona i Harolda Robinsa. Dinamična radnja i mnogobrojni izvanredni obrti doprineli su da Udovice postanu svetski bestseler - prodate su u milionima primeraka i prevedene na preko deset jezika. 

Roman Udovice je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko, osim dugova koje su nasledile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U svetu koji ne pravi kompromise i nagrađuje samo hrabre, one su spremne na sve i ne pada im na pamet da se povuku - čak i kada stvari ne idu onako kako su zamislile. Doli nikada nije imala problem s tim što je supruga poznatog kriminalca Harija Rolinsa. S godinama je prihvatila poslove svog muža, jer je zauzvrat dobijala sve ono što je oduvek želela. Međutim, poslednji Harijev ‘poduhvat’ završio se tragično, a Doli je ostala sama, prepuštena neizvesnoj budućnosti. Sve će se promeniti kada dobije anonimnu poruku sa preciznim uputstvima: treba da ode u banku, predstavi se pod lažnim imenom i domogne se sadržaja tajnog sefa. Osim novca i revolvera, u njemu će pronaći detaljne planove za pljačku, sa imenima Harijevih najbližih saradnika. Shvativši ovo otkriće kao znak, Doli je rešena da dovrši započeto. Međutim, neće moći sama to da izvede. Šta su to Udovice naumile saznajte u novom trileru, smeštenom u pozadini kriminala strasti i korupcije. Šta god god da odluče, jedno je sigurno: moraju da se drže zajedno. 

Linda la Plant je engleska autorka, scenarista i nekadašnja glumica, najpoznatija po televizijskoj krimi-seriji Glavni osumnjičeni. Veliki broj njenih romana je ekranizovan u televizijske serije ili filmove. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo Linde la Plant, a sličan naslov iz Vulkanove produkcije jeste Anđeo čuvar autora Ejnara Hansena, ali i knjige Sidnija Šeldona, Sandre Braun kao i Harolda Robinsa.

Studio 20 Century Fox je pripremio film zasnovan na knjizi Udovice sa Kolinom Farelom i Lajamom Nisonom u glavnim ulogama. Film je otvorio prestižni Londonski filmski festival, a beogradska publika imaće priliku da ga gleda u bioskopima od 22. novembra.

Нема коментара:

Постави коментар