субота, 17. новембар 2018.

Novi naslov za najmlađe čitaoce Vulkana- Na krilima vatre: Proročanstvo

Spremite se za novu avanturu o zmajevima - Na krilima vatre: Proročanstvo

Najmlađe čitaoce Vulkančić će obradovati još jednom avanturom o zmajevima! U pitanju je Proročanstvo, prva knjiga serijala Na krilima vatre, veoma popularnog među ljubiteljima epske fantastike širom sveta. Ovaj bestseler Njujork tajmsa za sada ima 11 delova. Iako je knjiga namenjena mlađoj populaciji, u njoj mogu uživati svi ljubitelji epske fantastike. Pisana jednostavnim, pitkim stilom dočarava avanture i priče junaka sa kojima je lako poistovetiti se. Čitaoci svih uzrasta biće očarani pričom punom istinskih vrednosti i uzbudljivih doživljaja na svakoj stranici.
Knjiga Na krilima vatre: Proročanstvo prati ratna događanja u Piriji, zemlji zmajeva, gde se ne vidi kraj plemenskim sukobima. Jedina nada da se on zaustavi jesu obećana zmajčad, koja će prema proročanstvu doneti mir. Glineni, Cunami, Zvezdan, Glorija i Sunčica pred sobom imaju izbor – povinovati se tuđim zahtevima i sudbini, ili svet spasti na svoj način.
Autorka serijala Na krilima vatre, Tui T. Saderland rođena je u Venecueli, a danas živi i stvara u Sjedinjenim Američkim Državama. Ime je dobila po neobičnoj ptici tui koja se može naći samo na Novom Zelandu, odakle je poreklom njena majka. Dosad je napisala četrdesetak knjiga, a proslavila se serijalom Na krilima vatre, koji je osvojio srca mnogih ljubitelja epske fantastike. Zajedno sa još nekoliko autora stvara i pod kolektivnim pseudonimom Erin Hanter.

Нема коментара:

Постави коментар