четвртак, 1. новембар 2018.

Novi naslovi za sve ljubitelje trilera iz Vulkana




Kao što ste već navikli, iz Vulkan izdavaštva stižu samo najbolje knjige u kojima mnogi od nas pronalaze preko potreban predah od svakodnevnih obaveza. Ovoga puta, najviše će se obradovati ljubitelji trilera. Naslovi koje smo svi s nestrpljenjem čekali konačno su u prodaji!

Uvek uzbudljivi i nepredvidivi, romani Gijoma Musoa, čitaju se u jednom dahu dok otkrivaju nove misterije. Devojka i noć, triler sa Azurne Obale, opisuje mesta koja su Musou veoma dobro poznata. Bavi se temama koje su mu bliske: očinstvo i identitet. U novom bestseleru autor govori o srednjoškolcima koje razaraju hormoni, oni za sve krive nastavnika, dok svoje najveće tajne skrivaju ispod tankog sloja snega. Pojam noći u naslovu upućuje na smrt. Ubistvo koje je prošlo nekažnjeno, potom i anonimne poruke koje pozivaju na venčanje. Postavlja se pitanje da li svaki zločin zaslužuje osvetu? Odgovore krije intrigantna misterija Devojka i noć koju će svi ljubitelji trilera obožavati.


Nakon svetskih bestselera Šaptač, Lovac na duše, Vladar iz senke, Dečak od stakla, Noć mi te uzima i prošlogodišnjeg hita Gospodar Senki, stiže novi roman omiljenog pisca trilera Donata Karizija Čovek iz lavirinta koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Kakve tajne krije Samantin um i šta povezuje nju i Čoveka iz lavirinta? Rešenje ove misterije svi ljubitelji intrigantnih evropskih trilera otkriće u novom romanu Donata Karizija. Nesvakidašnja zagonetka o kojoj će se dugo pričati velikom brzinom osvaja srca svih ljubitelja pisane reči.
Autor intrigantnog bestselera Manipulator, Jusi Adler-Olsen ove godine predstavlja novi roman Selfi. Kakva se veza krije između događaja u prošlosti i misterioznog ubistva, čitaoci će imati priliku da saznaju u novom trileru proslavljenog autora.

Pod grimiznim nebom autora Marka Salivana, bestseler koji obara rekorde na Amazonu, donosi priču o neverovatnoj hrabrosti u jednom od najmračnijih trenutaka istorije.


Autor Stiv Beri predstavlja triler pod nazivom Ključevi pakla. Knjiga je kao stvorena za ljubitelje intrigantnih istorijskih romana koji donose neke nove poglede na događaje, protkane misterijom i teorijama zavere. Vulkan izdavaštvo objavilo je do sada mnoge naslove ovog proslavljenog autora, među kojima su: Četrnaesta kolonija, Kraljevska prevara, Džefersonov ključ i Paklena odaja.

Нема коментара:

Постави коментар