петак, 29. децембар 2017.

Rex: Javno pakovanje - Subota [Ženski dan + Slobodna Zona - film ,,Dan oslobođenja"]



Poslednjeg, sedmog dana Javnog pakovanja KC REXa, očekuje vas Ženski dan od 15 do 18h, i projekcija filma ,,Dan Oslobodjenja" u sklopu programa Slobodne Zone sa početkom u 19:30h

Više od deset godina je kako Kulturni centar REX otvara vrata za ŽENSKI DAN, za sve žene da uče, da se odmore, povežu i znanje razmene.

Više od deset godina preko 1000 žena prošlo je kroz naše subotnje druženje. Veliki broj učiteljica je tu koje su nesebično delile svoje znanje. Ženski dan je bio prostor gde je svaka ama baš svaka žena mogla dobro da se oseća. A još važnije REX je za mnoge od nas bio najsigurniji prostor: promišljanja, prostor ljubavi i razgovora.

Ove poslednje subote 2017-te, godini javnog pakovanja i samog Kulturnog centra Rex mi vas pozivamo da nam se pridružite, jer imamo smejanje i meditiranje,to je kombinacija da bezbolnije prođemo kroz proces selidbe.

Radionicu vode naše drugarice, Vesna Bujošević učiteljica joge i domaćica Ženskog dana godinama, i Nataša Lukić smeh joga liderka, naša učesnica tokom mnogo godina a sada naša učiteljica!

Ženski dan je, kao i uvek, otvoren i besplatan za sve žene. Program počinje u 15h.


U subotu 30. decembra od 19.30h, filmski festival Slobodna Zona / Free Zone Film Festival će se besplatnom projekcijom dokumentarnog mjuzikla Dan oslobođenja (Liberation Day) na simboličan način oprostiti od prostora u kome je nastao i razvijao se tokom ovih 13 godina.

Dan oslobođenja ovog novembra svečano je u Beogradu, Novom Sadu i Nišu otvorio 13. izdanje festivala. Ostvarenje prati prvi rok događaj u poslednjoj komunističkog diktaturi sveta - koncert ex yu grupe Laibach u Severnoj Koreji!

Projekcija je besplatna.

Нема коментара:

Постави коментар