уторак, 12. децембар 2017.

Nova predstava teatra Le Studio - Babe i barabe!


Tekst kultne komedije "The Ladykillers" tim teatra je u potpunosti adaptirao u srpski kontekst. Rezultat je urnebesna komedija koja spaja dve krajnosti - babe i kriminal, sve u zabavnom scenariju domaćih svakodnevnih društveno-političkih dešavanja. 

"Babe i barabe" su prilika da se pošteno nasmejete realnosti oko sebe.

U velikoj policijskoj akciji večeras je uhapšeno nekoliko istaknutih ličnosti iz krugova lokalnog organizovanog kriminala, koji su osumnjičeni da su juče presreli i ukrali više od pola miliona evra iz penzionog fonda na putu do Poštanske štedionice. Osumnjičeni su se nekoliko sati krili, nadajući se da će umaći policijskom nadzoru i obići policijsku blokadu u toku noći. Sva četvorica su neutralisana dok su pokušavali da pobegnu na krovu tramvaja.


Predsednik je jutros, u pratnji gradonačelnika, patrijarha i direktora GSP-a, čestitao policijskim inspektorima. Spontano je nastala konferencija za štampu. Predsednik je istakao da je borba protiv organizovanog kriminala prioritet vlade još od hapšenja gospodina Miškovića pre 6 godina, i gospodina Kosmajca od pre 4, kao i da je to što nije bilo većih hapšenja od tada dokaz da se naša zemlja oporavila te da srpski narod može biti ponosan. Gradonačelnik je zatim izjavio da će penzije biti isplaćivane normalno pošto je suma u celosti pronađena, ali da se može očekivati kašnjenje od oko mesec dana zato što novac mora da se prebroji , tako da će decembarske penzije biti isplaćene u januaru, i tako redom, do poslednje penzije.


Direktor GSP-a pohvalio je pouzdanost i brzinu naših tramvaja, na kojima nam zavide svi evropski susedi, istakavši da su se čak i ličnosti iz kriminalnog miljea služili gradskim prevozom za beg. Na pitanje novinara zašto su kriminalci pokušali da pobegnu tramvajem broj 2, koji ide u krug, Patrijarh je odgovorio da su čudni putevi gospodnji. Potom je blagosiljao Poštansku štedionicu…


U petak 15. decembra u 20 časova  je premijera, a posle izvođenja (od 21:45) muziku bira DJ SuperBABA - majstor za funk i sve muzičke derivate koji su proistekli iz te vrste muzike (nekad beše DJ Supermama).

Naredna izvođenja su u subotu 16.12, petak 22.12. i subotu 23.12, sa početkom u 20h! 

Tim:

Režija i dizajn svetla: Jean-Baptiste Demarigny
Tekst: William Rose (u potpunosti adaptiran u srpski kontekst)
Glume: Dušica Vesić, Mirko Jokić, Vladimir Tešović, Vladimir Jakovljević, Esmer Fejzić, Anđela Stanojević, Bojana Simić, Tamara Perišić, Loti Milošević, Ana Ninković
Scenografija: Sanja Maljković
Kostim: llija Blagojević i Sanja Maljković
Tehnički tim: Ivan Bobun i Bojana Đuričić
Grafički dizajn: Sanja Karić
Fotograf: Sanja Karić i Jelena Jeremić


Informacije i rezervacije:
lestudio.kpf@gmail.com +381 65 287 17 31
Cena karata: Ukoliko unapred rezervišete karte ostvarujete popust:
350 din za studente, penzionere i nezaposlene i 550 din za zaposlene.
Bez rezervacije karta je 750 din na ulazu.​


Teatar Le Studio
Poenkareova 26a, Beograd

Нема коментара:

Постави коментар