петак, 27. децембар 2019.

Grupna izložba Jelena Tamburić, Vladimir Antović i Lidija Mićović u PRO3ORU

Otvaranje ponedeljak 30.12.2019. u 19h
PRO3OR / Koče Popovića 9
 
Autori: Jelena Tamburić, Vladimir Antović i Lidija Mićović > Otvaranje ponedeljak 30.12.2019. U 19h
Galerija PRO3OR vam predstavlja novu grupnu izložbu radova savremenih domaćih autora Jelene Tamburić, Vladimira Antovića i Lidije Mićović. Iako su stvaralačke poetike ovih autora u biti različite, kao i sredstva izražavanja, njihovi radovi u istom prostoru egzistiraju kao tačke u savremenom dobu koje su sveprisutne.
Jelena Tamburić osnovne i magistarske studije završila je na FLU u Beogradu. Samostalno izlaže od 1989. godine u zemlji i u inostranstvu. Učestvovala je na brojnim grupnim izložbama, među kojima se ističu: Oktobarski salon, Majski salon, Jesenji salon... Član je ULUS-a.
Vladimir Antović završio je osnovne i postdiplomske studije na FLU u Beogradu. Godine 1997. osnovao je u Beogradu grupu autora „Kerozin umetnička grupa“. Dobitnik je nagrada Fakulteta likovnih umetnosti. Imao je niz samostalnih i grupnih izložbi. Član je ULUS-a.
Lidija Mićović studirala je na FLU u Beogradu. Deluje kao samostalni umetnik – slikar. Pisala je o umetnosti i umetnicima za domaće časopise. Izlaže svoje radove u zemlji i u inostranstvu od 1997. godine, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Živi i stvara u Beogradu.

Нема коментара:

Постави коментар