понедељак, 9. децембар 2019.

НОВИ ТЕРМИНИ ЗА "МАГИЧНИ ШОУ" И ПРЕДСТАВУ "СНЕЖНА КРАЉИЦА" У КОМБАНК ДВОРАНИ


И НОВИ ДАТУМ - 28. ДЕЦЕМБАР У ПРАЗНИЧНОМ РУХУ
 


 
Због великог интересовања за Магични шоу Игора Трифунова и представу Снежна краљица у Комбанк дворани су заказани нови, додатни термини извођења.

Тако ће Игор Трифунов своју магију публици показати после наступа 14. децембра, поново 14 дана касније - 28. децембра у 12 часова, док ће представа Снежна краљица 21. децембра осим у 18  часова бити одржана у још једном - новом термину од 13 часова.


Карте за оба догађаја су у продаји на благајни Комбанк дворане и свим продајним местима Тикетса.


МАГИЧНИ СПЕКТАКЛ ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ПОНОВО НА ВЕЛИКОЈ СЦЕНИ


После седам месеци од премијерног извођења, публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстори свог заната заједно извести на Великој сцени.

Пред очима посетилаца дешаваће се права чуда: стварања голубова, нестајање асистенткиње, хаљине које мењају боју, левитације, телепортације...А замислите и ово, бели зец из шешира се претвара у човека и изводи трикове уз помоћ своје чаробне шаргарепе.

Наравно, новогодишња чаролија не би била потпуна без Деда Мраза. И зато погледајте како ће Игорова магична дружина створити овог омиљеног дечиијег јунака усред Комбанк дворане.

Светски признати мађионичар Игор Трифунов уочи спектакла у Комбанк дворани поручује:

"На светском првенству мађионичара, одржаном у Италији 2015. године, освојио сам 4.место. Након тог великог успеха почиње моја светска каријера, радио сам на разним сценама широм света, раме уз раме са најбољим и најпознатијим мађионичарима наше планете. Сада се с тим новим искуством враћам у Србију да поделим нове магичне доживљаје са нашом публиком."


У представи поред Игора Трифунова учестују: Ана Димитријевић- асистенткиња без које се не може, Марко Марковић у улози Зеца, господина из шешира и Деда Мраз лично.

Публику ће зачудити, насмејати и одушевити виртуозност извођача, а деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари.

Ова весела дружина повешће публику у свет праве магије.




АНДЕРСЕНОВА ЧАРОБНА ПРИЧА О ВЕЧИТОЈ БОРБИ ДОБРА И ЗЛА И КОНАЧНОЈ ПОБЕДИ ЉУБАВИ  И ЧИСТОТЕ


Чаробна прича која говори о вечитој борби две силе: добра и зла и која се напослетку окончава победом љубави и добра, настала је по чувеној бајци Ханс Кристијaн Андерсена. Бајка је адаптирана за позоришну сцену у савременом руху спајајући јак емоционални, визуелни и звучни утисак.

Како је Андерсен веровао  да се неке ствари једино могу разумети срцем, да само љубав може да отопи хладан разум и залеђено срце, тако се на једној страни његове приче налазе Снежна краљица, зли саветник, лукави северни краљ и разбојници који траже злато, власт и корист. Са друге стране, у ликовима Герде, мале разбојнице, принца и принцезе - представници добра успевају да се с'детињом чистотом изборе са злом које долази од хладне Снежне краљице.

Главни јунак, приповедач – Андерсен, који углавном прича своје измишљене приче, одлучио је да овог пута у својој бајци и учествује. Заплет настаје када му прича измиче контроли и радња почиње да се одвија у нежељеном правцу.

Герда наиме, у потрази за својом љубави, често бива уплетена у драматичне, страшне и наизглед безизлазне ситуације, које се напослетку завршавају срећно. 

У позоришном остварењу редитељке Бисере Колевске, улоге Андерсенових бајковитих ликова тумаче Кристина Савков, Данило Бракочевић, Алекса Илић, Марија Радованов, Слободан Нинковић. Неда Даниловић, Данило Миловановић, Славица Вучетић, Иван Ђурић, Јелица Глигорин, док је приповедач Саша Латиновић.

 
 
 
 
 
 
 

Нема коментара:

Постави коментар