петак, 19. октобар 2018.

Vulkan izdavaštvo na Sajmu knjiga


Vulkan izdavaštvo obradovaće sve ljubitelje književnosti sa preko 70 novih naslova na predstojećem 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji se održava od 21. do 28. oktobra.
Glavni gost iz inostranstva na štandu Vulkan izdavaštva biće rumunski pisac Igor Bergler. On će tom prilikom predstaviti hit Bukurešta, intrigantnu knjigu Izgubljena Biblija.

Pored Igora, gost na Sajmu biće i hrvatska autorka Ivana Plehinger koja dočarava snagu emocija u svom prvencu Ono što ostaje uvek ljubav je.
Na Vulkanovom štandu naći će se i nove knjige dobro poznatih pisaca bestselera kao što su: Gijom Muso Devojka i noć, Donato Karizi Čovek iz lavirinta, Jusi Adler-Olsen Selfi, Mateo Strukul Dinastija Mediči: Propast jedne porodice...
Pored brojnih svetskih bestselera, čitaoce očekuju i klasici, dela iz popularne psihologije kao i istorijske monografije.
Najmlađi čitaoci pronaći će nove omiljene romane tradicionalno na Vulkančić štandu. Priče za laku noć za male buntovnice 2 koje potpisuju Elena Favili i Frančeska Kavalo inspirisaće devojčice širom sveta pričama o 100 žena heroja. Tijago de Morais u knjizi Atlas mitova predstaviće neke od najzanimljivijih kultura sveta. Odgovore na pitanja koja svakodnevno postavljaju, najmlađi čitaoci pronaći će u knjizi Sveznalice - Kako i zašto - Sve o svemu u 700 pitanja i odgovora.

Za malo starije tinejdžere tu je edicija Vulkan Young Adult, iz koje izdvajamo knjige Rozamund Hodž Surova lepota, Šeron Has Roat Nevidljiva i Nil Šustermanov Srp.
Na ovogodišnjem Sajmu knjiga svoje romane predstaviće brojni domaći autori Vulkan izdavaštva: Olivera Jovanović Vreme je ljudsko talas na kamenu, Filip Grbić Prelest, Milan St. Protić Zemlja Viljema Tela, Slobodan Stanišić Istorijska potraga, Gordana Kuić Magični svetovi Gordane Kuić, Miloš Latinović Šekspirov klijent, Vojkan Borisavljević Moja Odiseja i Milan Inić Yasserstain Nemoj Biti Taj L1k.
Ovo su samo neka od istaknutih imena i naslova koji će krasiti Vulkanove štandove od 21. do 28. oktobra na predstojećem Sajmu knjiga. Osim standardnih sajamskih popusta, sve kupce očekuju pokloni, druženja i tradicionalno dobra zabava!

Нема коментара:

Постави коментар