четвртак, 11. април 2024.

AERODROM I PRIJATELJI OTPRAŠILI KONCERT U MTS DVORANI

 



Kao što je i obećao, Jurica Pađen frontmen grupe Aerodrom, priredio je sinoć Beograđanima veče žestoke elektrik svirke u mts Dvorani, uz pomoć prijatelja iz izuzetne rokenrol lige. Na prvom samostalnom nastupu Pađenu su pevajući hitove Aerodroma pomogli: Neno Belan, Vlado Kalember, Gile, Gobac, Saša Antić i specijalna gošća Marija Lazić. Verni fanovi kultnog zagrebačkog benda doslovno su uživali u dvoipočasovnoj svirci, pozdravljajući svaku pesmu sa 25 hita bogate set liste.




 Koncert je počeo, kako se i očekivalo, žestokim i brzim ritmom, čuvenom pesmom  Aerodroma iz 1979. godine „Kad misli mi vrludaju“, da bi se nakon toga Pađen sa svojim bendom nadovezao pesmama „Ja te jednostavno volim“ i „Bura ore more“. Publika vidno željna rokenrol zvuka koji proizvodi Aerodrom i to live u Beogradu, odmah se priključila ovacijama i horsim pevanjem Jurici i bendu.

Prvi gost koncerta, Pero iz splitske grupe Đigibao, izašao je posle 15-ak minuta izvodeći pesmu relativno novijeg datuma iz višedecenijske karijere Aerodroma iz 2001. godine- „A do Splita 5“, nakon čega je Pađenov bend nastavio da praši hitovima „Tvoje lice“ i „ Šapni mi“. Na sedmoj pesmi pridružio se bendu Gile iz benda Električni orgazam izvodeći pesmu „Kraj tebe u tami“. Gost koji je izazvao veliku pažnju publike je i čuveni Vlado Kalember, koji je u svom prepoznatljivom maniru otpevao hitove „Divljakuša“ i „Ana“.



VELIKI KONCERT JURICE PAĐENA I GRUPE AERODROM I PRIJATELJA BENDA/„VEČE IZUZETNIH DŽENTLMENA“ : STAVI PRAVU STVAR NA PRAVO MESTO




Nakon što se Pađen ponovo latio mikrofona i gitare, raznežio je publiku romantičnim stihovima, a najviše je publiku razgalio čuveni hit Azre „Usne vrele višnje“, kada su se upalila svetla telefona , a Dvorana je odisala posebnom energijom i emocijom.




Numere“Otkazan let“ i „Stojim na kantunu“ izveo je legendarni Neno Belan, a tokom pesme Stojim na kantunu mu se pridružio i Pero iz benda Đingibao.  „Običnu ljubavnu pesmu“, koju publika posebno voli i peva, izveo je Saša Antić (TBF).




Pađen je do kraja koncerta potom nizao hitove : „Fratello“, „A šta da radim“ ( Azra ); „Stavi pravu stvar“, dok je pesmu „Lutka za bal“ imao čast da izvede Gobac iz Psihomodopop-a zajedno sa specijalnom gošćom Marinom Lazić.

 


Posle jednog bisa, Aerodromci su odsvirali „Suzama“, „Kad si već na nogama“ , da bi se za sam kraj koncerta pozdravili pesmom „Kava“, kada su na scenu izašli zajedno  tako slaveći ovo veče sa sjajnom publikom.



Нема коментара:

Постави коментар