субота, 25. новембар 2017.

Serbia Fashion Week Novi Sad




Jedan od najvećih modnih događaja u Srbiji Serbia Fashion Week Novi Sad, koji se održava od 20.-26. novembra u  Master Centru Novosadskog sajma, predstaviće i  jedinstvenu  kolekciju KNJEGINJE  Suzane Perić.
 
Obeležavanje velikog  jubileja svoga rada  Suzana Perić  počela je modnim performansom u Kući Kralja Petra, zatim učešćem na 39. NIVEA Fashion Week Sarajevo i nastupom na  Serbia Fashion Week u Novom Sadu.

Ko poznaje Suzanu Perić zna da je njena  energija  uvek bila pokretač svih  kreativnih ideja i kreacija. Ovog puta inspirisana je životom knjeginja. Uz dodir lepote i šarma koju daje svakoj kreaciji, Suzana nam ovog puta poručuje da je u životu sve moguće, ali da samo lepota i ljubav istinski menjaju svet.

Knjeginje su bile spona i sa narodom i sa svetom, bavile su se humanitarnim radom, otvarale ženske škole, prve bolnice, podržavale umetnike toga vremena …

U novoj kolekciji Suzana Perić kao i obično kada je njen rad u pitanju koristi najkvalitetnije materijale, poput svile, brokata, pliša, tila, a posle dužeg vremena u kolekciji će biti zastupljen i tvid. U novoj kolekciji korišćeni su i materijali moderne teksture u 3D tehnologiji.

Modeli su ukraseni zlatnim bordurama, biserima i ornamentima.


Da podsetimo, revija modne kreatorke Suzane Perić u Novom Sadu na programu je 26. novembra Master Centru Novosadskog sajma sa početkom u 20 časova.

Ostale informacije o  Suzani Perić naći ćete na: www.suzanaperic.rs

Нема коментара:

Постави коментар