четвртак, 23. новембар 2017.

Педесето извођење представе Велики талас




Представа Велики талас, који је написао Игор Амадеи, а режирао Ненад Гвозденовић, слави јубилеј – своје 50. извођење!

Током протеклих педесет извођења екипа представе је одушевљавала и засмејавала публику, а сјајну глумачку екипу чине Љиљана Стјепановић, Лана Караклајић, Павле Пекић, Тања Бошковић, Раде Марковић и Стеван Пиале.
Представа Велики талас духовито описује тежњу двоје младих да започну заједнички живот упркос противљењу породице.

Публика  јубиларно извођење представе Велики талас може погледати 25. новембра у 19:30 часова, следеће извођење је 21. децембра у 20 часова.

Редитељ представе Ненад Гвозденовић је кроз кратак опис и представљање ликова наговестио шта нас очекује:

„Дуња и Марко су, после дугогодишњег забављања, одлучили да започну заједнички живот али су запели код питања ГДЕ. Дуња живи са баком у стану од 150 квадрата. Ове комедије не би ни било да се Марко свиђа баки Наталији… али, авај! Ни бака (Наталија), ни њена ћерка Даша (Дуњина тетка) не могу Марка „очима да виде“! На Дуњин предлог да се Марко, ипак, досели код њих, Наталијин одговор је више него јасан: „Само преко мене мртве!“ Да се не би „венчали у старачком дому“, Дуња смишља план како да приволи баку и тетку да прихвате Марка као изабраника њеног срца! Да ли ће, или још боље, како ће реализовати свој план, сазнаћете у неких сат и по, уживајући у представи Велики талас!“

Честитамо екипи представе на овом значајном јубилеју!

Нема коментара:

Постави коментар