четвртак, 11. април 2019.

Lagunini dečji dani kulture – „U igri sa knjigom!“


Izdavačka kuća Laguna i lanac knjižara Delfi organizuju još jednu manifestaciju posvećenu deci pod sloganom „U igri sa knjigom!“. Dečji dani kulture obuhvataju radionice, druženja sa piscima, predstavljanja knjiga, popuste na izdanja za mališane čine, a održatće od 19. do 21. aprila.
Popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35%, a za četiri i više knjiga za decu 40%. U Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove kao i na odabrani gift program i Lego i Dexy Co asortiman biće 20%, dok će knjige izdavača Sun Promo i Egmont biti na popustu i do 40%. Popusti će važiti i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.
Uz svaku kupovinu čekaju vas i pokloni!
U svim knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu, Nišu i u još 20 gradova u Srbiji važiće veliki popusti na knjige za decu i mlade, dok će u knjižari u SKC-u, Dečjem kulturnom centru i u prodavnici DexyCo u TC Ušće biti organizovan raznovrstan program. Vaše je samo da napravite svoj raspored.

PROGRAM:

Petak, 19. april 
11.00, Dečji kulturni centar: Promocija knjiga „Nije čovek, nije čigra“ i „Srećan kraj“ 17.00, Delfi SKC: Promocija „Strahovite knjige“ Uroša Petrovića 18.00, Delfi SKC: Promocija knjige „Kišni glistac“ Andrije Miloševića 17.00-19.00 Ostavite plišanu igračku na ludoj noćnoj zabavi u knjižari, a  doobićete fotografije iznenađenja!
Subota, 20. april 
12.00, Delfi SKC: Radionica sa IT centrom „Kliker“ – Napravi svog robota 12.00, TC Ušće, Dexy Co: Radionica crtanja i dizajna za mlade sa Slavimirom Stojanovićem Futrom 13.30, Delfi SKC: Radionica „Pronađi svog štrumpfa“ 15.00, Delfi SKC: Dečji kulturni centar i Laguna – Oslikavanje uskršnjih čestitki 16.00, Delfi SKC: Lego radionica 17.00, TC Ušće, Dexy Co: Druženje sa Urošem Petrovićem
Nedelja, 21. april
 
12.00, Delfi SKC: Radionica „Koliko poznaješ Akiko“ sa Stefanom Tićmijem.  13.00, Delfi SKC: Budi u svom elementu! Eksperimenti iz knjige „Urnebesna hemija“ 15.00, Delfi SKC: Dramsko-muzički prikaz tradicionalnih instrumenata u organizaciji Dečjeg kulturnog centra i Lagune 16.00, Delfi SKC: Promocija knjige „Fazoni i fore“ Ljubivoja Ršumovića

Нема коментара:

Постави коментар