петак, 1. фебруар 2019.

Na svakoj stranici čeka vas novo iznenađenje: Onaj pravi



Ako sada ovo čitate, postoji realna mogućnost da ste usamljeni.A koliko daleko biste išli da pronađete svoju srodnu dušu? 
U romanu Onaj pravi pronalaženje savršenog partnera nikad nije bilo lakše... ili opasnije. Potreban je samo jedan jednostavan DNK test. Ova intrigantna knjiga do sada je prevedena na deset jezika, a Netflix priprema i seriju zasnovanu na istoj.
Otvorite usta, istrpite golicanje štapića za uzimanje uzorka i uskoro ćete saznati ko je vaš savršen partner – onaj za kog ste genetski stvoreni. Junaci romana Onaj pravi, (pet vrlo različitih ljudi) dobijaju obaveštenje da su pronađene osobe koje im savršeno odgovaraju. Upoznaće pravu ljubav, ali neće svi živeti srećno do kraja života. Zato što čak i srodne duše imaju tajne. A neke su šokantnije i opasnije od drugih.
Autor knjige Onaj pravi Džon Mars radi kao novinar u Londonu u Engleskoj. Tokom dvadesetpetogodišnje karijere intervjuisao je mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta televizije, filma i muzike, i to za nacionalne časopise i novine kao što su: The Guardian, OK!, Empire, The Independent, Daily Star i mnoge druge. Prvi roman objavio je 2013. godine, kada i počinje njegova karijera pisca.
Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo Džona Marsa. Slični naslovi su: Ona je između nas Pekanen i Grir, Nevina El Kroft i Žena na prozoru A. Dž. Fina.

Нема коментара:

Постави коментар