петак, 22. фебруар 2019.

Премијеру представе „Феликс“ у Звездара театару




Овог месеца Звездара театар припрема премијеру представе „Феликс“ која је рађена по истоименом роману Владимира Кецмановића у адаптацији Косте Пешевског и Дарка Бајића, који је и редитељ представе. 

Премијера представе „Феликс“ у којој играју глумци Мима Караџић, Андријана Оливерић, Марко Гверо, Милена Дамњановић, Никола Цветковић и Филип Хајдуковић заказана је за 22. март у 19:30 на сцени „Данило Бата Стојковић“. 

Ово је прича о сукобу генерација које су одрасле у различитим системима, о урушавању и релативизацији појма породице, а у исто време и зависности од ње. Публика ће волети ову причу са елементима трилера и фарсе, која ће у игри сјајне глумачке екипе постати једна од водећих комедија Звездара театра. 

Од данас је почела продаја карата за месец март, па не пропустите бајковиту „Хипнозу једне љубави“, „Корешподенцију“ у аутентичном амбијенту циркуса, полетну „Осаму-Касабу у Њујорку“ и многе друге представе Звездара театра. 



Овог месеца представе Звездара театра ће гостовати и у иностранству. Екипа представе „Хипноза једне љубави“ путује у Цирих у Швајцарску, где су због великог интересовања заказана два термина ове представе, 8. и 9. марта. Представа „Воз“, дуодрама у којој играју Воја Брајовић и Сергеј Трифуновић, гостује у Ослу 29. марта, а дан касније у Гетеборгу.

Улазнице Звездара театра можете набавити и путем онлине продаје. Овог месеца своје драге даме 8.марта можете обрадовати ваучером Звездара театра. Али, и не само тада, сваког дана може се наћи повод за леп гест.

Нема коментара:

Постави коментар