уторак, 19. фебруар 2019.

КЦБ радионица за децу и одрасле: МАЛА ФИЛМСКА РАДИОНИЦА


КУЛТУРНИ ЦЕНТАР БЕОГРАДА
Галерија  “Артгет”, Трг Републике 5/1

КЦБ радионица за децу и одрасле
МАЛА ФИЛМСКА РАДИОНИЦА

Радионицу осмислио и води МИЛОШ ТОМИЋ
Субота, 23. фебруар од 15:00 до 17:00
 
 
Драга децо, младе маме и тате,

позивамo вас на радионицу филма у трку!

Имамо два сата да се загрејемо уз фломастере коришћене као палице за бубњеве, уз гађање цртежима који настају у лету...уз пар таквих игара, а онда се делимо у екипе које ће се кратким филмовима борити на живот и смрт...тј. за први овогодишњи сладолед!-)

водитељ радионице: Милош Томић

ПС. Понесите мобилне телефоне
 
Ко је Милош Томић?

Рођен 05.02.1976. у Београду. Крајем основне школе почиње да цртка, боји, скупља предмете са улице, фотографише, мало свира...У средњој школи пролази кроз курсеве филмске школе "Квадрат" код Зорана и Светлане Поповић. 1993 - 2002. сарадник у емисији "Лепи ритам срца". Свршени полазник курса окретних игара у Дому руске културе. 2000.

2001. Дипломира на филмској режији на Академији уметности у класи Мише Радивојевића. Магистарске студије на анимацији завршава у Прагу, на Фаму у класи Петра Скале. Био је гост студент у Мадриду и Берлину.

Докторирао у Прагу као специјалиста ђубролог на тему "Драгоценост одбачених предмета, тј. ђубрета као материјала за филм, фотографију...." 
 
Од 2009. поново живи у Београду као породичан човек уз не тако честа, више планирана путовања. На факултету "Сингидунум" води предмет кратке видео форме.
 
 Сајт Милоша Томића:

Нема коментара:

Постави коментар