четвртак, 28. фебруар 2019.

KONTAKT 2019





Kontakt za cilj ima, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih radnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina uveliko imaju uticaj na privredni razvoj regiona.

Treći po redu Kontakt održaće se od 20-23. marta 2019. godine. Tokom Kontakta, u Beogradu gostuje projekat Rijeka 2020 evropska prestonica kulture, za koji je osmišljen poseban umetnički program na nekoliko beogradskih lokacija, a u klubu Elektropionir, u sklopu Kontakta predstaviće se koncertom kultne riječke grupe FIT.


Kontakt ove godine po prvi put predstavlja tri programske celine, koje će okupiti veliki broj profesionalaca i ljubitelja muzike:

KONFERENCIJA – panelski i tribinski program koji se održava u Marsh Open Spaceu i na Spratu pokriva najznačajnija festivalska pitanja i aktivnosti,
EKSPO – specijalizovani izložbeni B2B i B2C program, posvećen je festivalima i muzičkom biznisu,
MUZIČKI PROGRAM- koncerti na različitim lokacijama u gradu.



MUZIČKI PROGRAM:




Sreda, 20. mart 2019. 


klub Subbeerni centar: hrvatski psihodelik punk bend -M.O.R.T. i ruski sastav ПАСОШ (čiji je frontmen Beograđnin Petar Martić), 

klub Elektropionir:  The Trigger, S.U.S i Moreuz,


Četvrtak, 21. mart 2019.

klub Subbeerni centar : američki muzičar Jon Spencer sa pratećim bendom The Hitmakers, 

klub Elektropionir: Fit

Petak, 22. mart 2019.



Hala sportova, „Ranko Žeravica“: Partibrejkers,

klub Subbeerni centar: Irie FM,

klub Elektropionir: Stereo Banana i Helem Nejse,


 Subota, 23. mart 2019.

Hali Sportova „Ranko Žeravica”: Eyesburn, Goblini, Zoster,

klub Subbeerni centar:  hrvatski sastav Urban&4,

klub Elektropionir: Stray Dogg, koji će pored poznatih hitova, svirati pesme sa albuma „Look At The Moon".


Kompleti ulaznica, u ograničenom broju, u kojem se nalaze propusnice za sve programske celine i sve koncerte, u prodaji su od 5. marta 2019. po povlašćenoj ceni od 5.000 dinara. Pakete je moguće kupiti u klubu Zaokret u Cetinjskoj 15 i kafeu Šikarica u Skadarskoj 22. Pojedinačne karte za sve koncerte muzičkog programa Kontakta mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa i DD Tickets i u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.

Više informacija na: www.kontakt.org.rs

Нема коментара:

Постави коментар