среда, 22. јун 2022.

Koncert Barbare Pravi

 

 

 

Povodom obeležavanja kraja predsedavanja Francuske Evropskom unijom,

Veliki koncert Barbare Pravi, 

 
zvezde francuske šansone sa takmičenja za pesmu Evrovizije 2021. godine!

 

28. juni 2022. u 21:00 u Botaničkoj bašti, Festival BELEF

 

 

Barbara Pravi je najaktuelnija zvezda savremene francuske šansone. Mlada kantautorka zastupala je Francusku na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2021. godine gde je osvojila zavidno drugo mesto, iza italijanske rok atrakcije Maneskin. Srpskog porekla, Barbara Pjević nije zakoračila u svet francuske šansone, čija je dostojna naslednica, sa Pesmom Evrovizije, već je prethodno snimila preko dvadeset pesama i napisala još toliko za francuske zvezde poput Florana Panjija i Janika Noe.

 

Mladu dvadesetosmogodišnju pevačicu porede sa Edit Pjaf. Njeno prisustvo na sceni, spontanost i iskrenost tokom nastupa podsećaju na fracusku pevačku ikonu iz sredine dvadesetog veka.

 

Potpuno autentična, Barbara Pravi insistira na slobodi. Njen poslednji album „Ne zatvarajte ptice“ snimljen je upravo onako kako je pevačica htela, bez kompromisa i ustupaka pred trendovima i tržištem.

 

Koncert Barbare Pravi u Beogradu organizuju festival BELEF i Francuski institut u Srbiji, pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Delegacije EU u Srbiji i kompanje MTS Telekom Srbija. Ova manifestacija održana je u sklopu obeležavanja predsedavanja Francuske Evropskom unijom.


 Kupovina karata: https://new.tickets.rs/event/belef_2022_barbara_pravi_francuska_2381
Cena: 1000 din.

Нема коментара:

Постави коментар