среда, 10. фебруар 2016.

Ane Ćurčin -Sketches Of Belonging


Ana Ćurčin je jedna od "najboljih prestavnika amerikana scene" na Balkanu. Muzički se uglavnom kreće u žanrovima indie - rocka i američkog folka, ali i sa brojnim drugim uticajima koje na specifičan način meša, pravi autentičnu zvučnu sliku.


Aktivno svira od decembra 2012. godine, a posle uspešnih koncerata u Srbiji, zemljama u okruženju i velikog solističkog koncerta u Domu omladine Beograda u novembru 2013, usledila je evropska turneja (Austrija, Italija, Švajcarska, Rusija) sa frontmenom grupe Stray Dogg, Dušanom Strajnićem.


Ona je tokom 2014. godine imala nastup na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i u rasprodatoj zagrebačkoj Tvornici kulture, gde je bila specijalna gošća na koncertu hrvatske kantautorke sličnog senzibiliteta Lovely Quinces.

Koncertna promocija prvog studijskog albuma Ane Ćurčin “Sketches Of Belonging” zakazana je za sredu 10. februar u beogradskom klubu Monsun u 21h. Specijalna gošća na koncertu je hrvatska kanautorka Sara Renar.
Anu možete videti i u Bitef teatru u predstavi "Crvena ljubav" (petak, 12. februar u 20 časova, prva repriza: 13. februar u 20h), a možda i kao iznenađenje ovogodišnjeg FEST-a. Zapamtite to ime.




Нема коментара:

Постави коментар