уторак, 24. март 2020.

JDP TV






Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće. 

Zato će od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava. 



Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. 

Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h. 

Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka 2. aprila. Takođe u 21h, JDP će emitovati predstavu Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog. 

U četvrtak 9. aprila emitovaće se  predstavu Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača dok je u četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina

Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju.





Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici.


#OstaniKodKuce

Нема коментара:

Постави коментар