понедељак, 9. март 2020.

Alice in WonderBand u martu

 
Najavljujemo aktivnosti Alice in WonderBand u martu 2020. godine u Novom Sadu, Pančevu, Beogradu i Somboru.

MUZIKA



Novi spot za pesmu "Ergen dedo" je izašao na Youtube kanalu Alice in WonderBand. U pitanju je autorski rad Gorana Vujičina, koji je osmislio, režirao i montirao spot, a takođe i snimio i producirao pesmu u studiju MrV production.



Pročitajte odjek koncerta koji se održao u Požegi. Tekst je napisao Milan Zlatković, vođa požarevačke grupe "Altritmik", koja se takođe bavi negovanjem telesne muzike u Srbiji.



TEATAR

Premijera predstave za decu "Cvrčak i Mrav na rođendanu" 12. marta u Pozorištu Bečej!


Predstava "Kiss" gostovaće u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, Narodnom pozorištu Sombor i Kulturnom centru Pančeva. Takođe će izvesti predstavu "Kiss" u okviru programa međuskupštine Nezavisne kulturne scene Srbije u Magacinu u Beogradu.

Bilo je sjajno u Samoboru na prvom izdanju Kay Boo Too festivala, gde su izvodi "Kiss" pred raznorodnom pubikom.
RADIONICE
 
 

Mart je u znaku školice ritma za decu "Detlići" u Novosadskom dečijem kulturnom centru i prezentacije koju ćemo održati na dečijem odeljenju Gradske biblioteke u Novom Sadu. Pozivaju se decu da povedu roditelje i pridruže se na razgovoru i ritmičkim igrama 20. marta.


Radionica u Zagrebu u organizaciji udruge POKAZ je bila sjajna! Raznorodna grupa od dvadesetak ljudi pridružila  se na jednodnevnoj radionici. U toku 5 sati istraživane su mogućnosti glasa i tela i savladane su osnove telesne muzike, kao i aranžman za pesmu "Daire" grupe Smak.
Najavljujemo seriju besplatnih radionica aprilu i maju u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu za tinejdžere i mlade. Projekat je podržan od strane Gradske uprave grada Beograda.

Нема коментара:

Постави коментар