недеља, 3. фебруар 2019.

Ostavite delić svog srca na stranicama knjige Spomenar


Ostavite delić svog srca na stranicama knjige Spomenar



Spomenar je iskrena ljubavna priča koja će vas istovremeno rasplakati i nasmejati. Napisana jednostavnim, pitkim stilom, prevazići će sva očekivanja čitalaca. Vulkan izdavaštvo prvi put objavljuje delo Finule Karni. Slični naslovi mogu se naći među knjigama Džodžo Mojes.

Od trenutka kad su se upoznali, Erin i Dom su se zavoleli, previše i prebrzo. Niko, osim njih samih, nije verovao da će ta ljubav potrajati. Kroz dobra i loša vremena vodio ih je spomenar, poklon koji su dobili na venčanju. Na praznim stranicama svoje ljubavne priče zapisivali su sve ono što ne može uvek da se izgovori – tajne, razočaranja, uspone i padove. Ali tu ova priča tek počinje. Kad Erin sazna da je Dom prekršio dato obećanje i kockao se u noći kad su izgubili ćerkicu, njihova ljubav naći će se na ozbiljnom ispitu. U međuvremenu, neizmerno tužna Lidija i Najdžel bezuspešno pokušavaju da dobiju dete. Nakon što su se Erin i Dom pomirili, njih četvoro odlaze na putovanje, gde će Lidija nesrećnim slučajem završiti u reci, a Dom će pokušati da je spase... U vrtlogu lepih i tužnih događaja, njih četvoro će morati da preispitaju sebe, ali i da veruju jedni drugima da bi prevazišli sve prepreke koje ih čekaju.

Autorka Spomenara Finula Karni popularna je u Irskoj i Britaniji, a njene knjige privukle su pažnju ženske publike zbog pitko dočaranih emocija u romanima koje piše. Finula živi s mužem u Askotu i imaju dve odrasle ćerke. Kao jedno od sedmoro dece, Finula voli da piše o nijansama i tananim slojevima međuljudskih odnosa, koje polako skida da bi sagledala šta se zapravo nalazi ispod njih.

Нема коментара:

Постави коментар