уторак, 21. август 2018.

Kreativni vikend na FSU



 

Učestvujte na FSU kreativnim radionicama  1. i 2. septembra – BESPLATNO

 

               
Kreativci, prijavite se i učestvujte na besplatnim letnjim kreativnim radionicama – FSU creative art workshop, koje se 1. i 2. septembra održavaju na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12). Prijavitese za FSU creative art workshop i provedite vikend družeći se sa ljudima koji su sličnih interesovanja. Naučite puno korisnih stvari, steknite sertifikat i napravite kontakte sa ljudima iz sveta umetnosti.

Radionice su iz oblasti grafičkog dizajna, glume, dizajna enterijera, slikarstva, dizajna kostima i produkcije. Odaberite oblast koja vas najviše zanima, prijavite se ovde i uživajte u kreativnom vikendu na FSU. 

Dobra vest je da je ućešće na radionicama potpuno besplatno, ali je broj mesta po svakoj ograničen na 15. Jedna osoba može da se prijavi za JEDNU radionicu. Zato je važno da svoje mesto obezbedite na vreme.  

Svi učesnici kreativnog vikenda dobiće sertifikat i povlašćene uslove za upis na FSU, a očekuje vas i mnogo druženja sa ljudima koji su sličnih interesovanja.



GRAFIČKI DIZAJN: Reciklaža vizuelnog

 

 



Danas su grafički dizajneri pravi multimedijalni umetnici.  Glavni motiv ovih radionica je recikliranje, odnosno kako da pomoću već postojećeg materijala dobijete nove proizvode i date im svoj kreativni pečat.

Teme su kolažiranje, ilustrovanje pomoću slova i fotografija kao bitan element grafičkog dizajna. 


GLUMA: Kako da postaneš glumac multimedijalac

 

 


Savremeni glumci ne vode računa samo o nastupima i sceni. Oni su danas obučeni za nastupe u novim medijima i medijskim sadržajima. Važno je da se vodi računa o tehnici glasa, imidžu, scenskoj igri i razumevanju muzike.

Na radionicama glume upoznaćete scensku igru, naučiti kako da se izborite sa tremom pre nastupa i vežbaćete svoj glas. 


DIZAJN ENTERIJERA: Stvori grad po svojoj meri

 

 

 

Na radionicama koje su posvećene unutrašnjem dizajnu imaćete zadatak da određeni deo grada preuredite po svom ukusu poštujući sve postulate ove profesije.

Svi zajedno obilazite lokaciju i posle toga predavači prave svoje timove. Pravi se koncept, idejno rešenje, razgovara o poteškoćama lokacije i na kraju svako pravi svoj projekat. 

SLIKARSTVO: Kreiraj u virtuelnom svetu

 

 


Upoznaćete se sa slikanjem u virtuelnom svetu pomoću najsavremenije tehnologije – HTC Vive VR uređaja.

Naučićete kako da koristite digitalnu četkicu, Tilt Brush, i da kreirate u 2D i 3D formatu.

DIZAJN KOSTIMA: Pronađi inspiraciju za svoje kreacije u recikliranju

 

 


Reciklaža je inspiracija u današnjem modnom dizajnu. Pravićete nakit od reciklažnog materijala i koristiti ga za autentične i eco-friendly modne kreacije.

Ponesite sve što biste mogli da iskoristite – plastične boce, zatvarače, limenke, šrafove, žice, staru garderobu, i krenite u avanturu otkačenih kreacija.

PRODUKCIJA: Postani savremeni producent

 

 


Savremeni producent se bavi produkcijom, režiranjem, kreiranjem kampanja. On mora odlično da poznaje tajne različitih medija i njihovih formi da bi bio uspešan.

Saznaćete koji su zahtevi vremena kada je reč o ovom zanimanju. Dotaći ćete se režije, digitalnog marketinga, tehnike glasa na radiju i ostalih interesantnih tema. 


               

Нема коментара:

Постави коментар