среда, 13. новембар 2019.

JAZZ KANTINA LISABON POSTALA MESTO OKUPLJANJA POPULARNIH STAND UP KOMIČARA




KOMIČARI IZ SRBIJE I REGIONA SVAKOG MESECA U „LISABONU“






Darko Mitrović, Neša Bridžis, Srđan Olman, Srđan Jovanović, Filip Ugrenović, Dušan Varničić, samo su neki od popularnih domaćih stand up komičara koji svakog meseca svojim humorom ulepšavaju živote Beograđana  u klubu kultne Kombank dvorane (nekadašnje Dvorane Doma sindikata ). Svojim iskrenim životnim ispovestima u kojima se pronalazi svako od nas, obojenim kroz humorističke, ali i ironične sentence, sa publikom se sjedinjuju u jedno, praveći doslovce neverovatan SHOW.





Posebnu dimenziju humora, na scenu Jazz kantine Lisabon donose i gosti iz regiona, koji su posebnu pažnju ovdašnje publike dobili nakon velikog Regionalnog stand up show-a održanog u oktobru u Velikoj sali Kombank Dvorane. To su Marko Puljiz iz Bosne i Hercegovine, Andrija Dabanović iz Crne Gore.





Momci koji su zaduženi za osmeh na Vašem licu, dobro raspoloženje i pozitivne vibracije, potrudiće se da iz kultnog beogradskog kluba odete nasmejani i sa željom da se na isto mesto vratite i to uskoro! Pre nego pohrlite po karte za sjajan show koji su tako spontano, a sa druge strane brižljivo pripremili za Vas, pročitajte REDOSLED NASTUPA i dođite da kako biste shvatili I KO SU ZAPRAVO ONI i na sceni, ali i kada se svetla pozornice ugase!






  • MARKO PULJIZ I ANDRIJA DABANOVIĆ PETAK  15. NOVEMBAR 20H
  • SRĐAN JOVANOVIĆ I FILIP UGRENOVIĆ  SREDA  20. NOVEMBAR 20H
  • NEŠA BRIDŽIS  NEDELJA 08. DECEMBAR
  • DUŠAN VARNIČIĆ I SRĐAN OLMAN NEDELJA 15. DECEMBAR



Нема коментара:

Постави коментар