среда, 18. септембар 2019.

КЦБ РАДИОНИЦА: ФИЛМСКИ РУЛЕТ

КЦБ РАДИОНИЦА: ФИЛМСКИ РУЛЕТ 
Радионицу води Милош Томић 

Субота 21. 9. 2019. од 12:00 до 16:00
Фоаје дворане Културног центра Београда
Коларчева 6

Како год да вас послужи филмска срећа, награбусићете! Мада...на забаван начин. Дођите на радионицу у којој су ток приче, начин снимања и понашања пред камером...одређени чистом срећом, коцком!

Ово је радионица која ће се играти клишеима кратког играног филма и можда бацити један другачији поглед на причу, глуму, начин снимања, рад у екипи...уопште, креативни процес. Добродошли су тотални почетници као и они са мало, више и сувише филмског и животног искуства.

Ко је Милош Томић?

Тврдоглави филмаџија и аниматор у ширем (али не и дубљем) смислу те речи.

Рођен 05.02.1976. у Београду. Крајем основне школе почиње да цртка, боји, скупља предмете са улице, фотографише, мало свира…У средњој школи пролази кроз курсеве филмске школе „Квадрат“ код Зорана и Светлане Поповић.1993 – 2002. сарадник у емисији „Лепи ритам срца“. Свршени полазник курса окретних игара у Дому руске културе 2000. 2001. Дипломира на филмској режији на Академије уметности у класи Мише Радивојевића. Магистарске студије на анимацији завршава у Прагу, на Фаму у класи Петра Скале. Био гост студент у Мадриду и Берлину. Докторирао у Прагу као специјалиста ђубролог на тему „Драгоценост одбачених предмета, тј. ђубрета као материјала за филм, фотографију…“ Од 2009. поново живи у Београду као породичан човек уз не тако честа, више планирана путовања.

www.milstomic.net

Радионица је бесплатна и намењена младима од 15 до 25 година 
БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН НА 10

Пријављивање на адресу ana.nedeljkovic@kcb.org.rs
Потребни подаци: име, презиме, годиште, мејл, број мобилног
(за ученике средњих школа и студентe: школа, разред / факултет, година)


Радионица се реализује у оквиру едукативних филмских програма Културног центра Београда поводом изложбе Милоша Томића НЕУСПЕЛИ ДУБЛ и подржана је од стране Министарства културе и информисања Републике Србије 

 
Галерије Културног центра Београда су отворене сваког дана од 12:00 до 20:00, сем недељом, државним и верским празницим

Нема коментара:

Постави коментар