понедељак, 5. август 2019.

Учествујте у догађајима Култура дескa Србија широм Србије

© Деск Креативна Европа Србија, Форум Креативна Европа 2017
Култура деск Србија и Антена Култура деска Србија током целе године организују бесплатне семинаре, радионице и инфо дане широм Србије, а такође присустни су и на конференцијама, фестивалима и другим важним догађајима. Како бисте били благовремено информисани и како бисте се успешно припремили за актуелне конкурсе и оне који ће бити расписивани током године, желимо да вам скренемо пажњу на неке од њихових наредних активности.

Следеће недеље, након семинара у Тршићу, у петак 9. августа долазе у Ниш, где ће у оквиру Nišville Jazz фестивала заједно с преставницима сектора културе из Ниша учествовати у трибини Џез и интеркултурализам. То је уједно и прилика да чујете више о новом конкурсу у оквиру иницијативе Музика покреће Европу.

У последњој недељи августа, након отварања трећег и-Портунус конкурса за мобилност, Ева Блауте ће 26. августа у Београду говорити о условима конкурисања и како на најбољи начин саставити пријаву. Пријавите се за учешће и искористите могућност да успоставите контакт.

У октобру нас очекује још један семинар за писање пројеката који организују у Андревљу, као и инфо дани Антена деска у Руми (септембар), Врбасу (октобар) и Новом Саду.

Након Ниша и Новог Сада, Форум Креативна Европа 2019 биће организован и у Београду 7. и 8. новембра. Програм конференције ће бити објављен ускоро, а до тада се можете пријавити да учествујете у Форуму као вођа радионице на тему коју сами одредите, а која може бити корисна другим професионалцима у култури.

Нема коментара:

Постави коментар