четвртак, 8. август 2019.

Predstavljamo vam glumačku ekipu iz sinhronizacije „Angry Birds filma 2“


Beogradska premijera održaće se 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City (18h)
 

 
Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić..… samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2“ koji će premijerno biti prikazan u subotu 17. avgusta u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, sa početkom u 18h. Nakon toga, uslediće pretprepremijene projekcije u brojnim bioskopima, a na redovnom repertoaru svih bioskopa u Srbiji naći će se od 22. avgusta.
 
 

Angry Birds Film 2“ je ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo po prvi put pozajmili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledaoce.

Petar Strugar koji je pozajmio glas Crvenom, a o predstojećoj premijeri filma Angry Birds 2“  je izjavio: „Animirani film o večnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namenjene najmlađima, ali i onima nešto starijima. O kojim se tačno porukama radi, možete da otkrijete u bioskopima. Lično me raduje rad na ovakav način, jer je moguće da i mlađa deca koja još uvek nisu naučila da čitaju imaju mogućnost da gledaju na našem jeziku vrhunske animirane filmove holivudske produkcije.“

Reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney istakao je povodom rada na filmu: „Ovo je bilo jedno od zabavnijih snimanja u mom životu, ekipa je bila jako raspoložena i dobili smo toliko ludu sinhronizaciju da mogu da obećam veselih i nasmejanih 90 minuta i deci i roditeljima. Ovo je sinhronizacija sa rekordnim brojem influensera (Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE) i pevača (Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani) koji su se fantastično snašli, dok glumci iz prvog dela standardno briljiraju u ulogama (Strugar, Tešić, Milivojević, Bundalo, Ljubišić). Nadam se da će drugi deo biti još popularniji, jer su svi dali svoj maksimum studio Sony, studio za sinhronizaciju Livada, kao i distributer Con Film."
 

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo. U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Kako su se naši poznati glumci, muzičari i influenseri snašli u svojim animiranim ulogama i koliko dobro su se sa njima poistovetili u filmu „Angry Birds 2“ , saznajte uskoro u bioskopima širom zemlje.

Režija sinhronizacije: Vladimir Marković Looney

Uloge: Petar Strugar, Tamara Dragičević, Slobodan Tešić, Boris Milivojević i drugi

Sinopsis: Naši najdraži neprijatelji, ljute ptice i zelene svinje, vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine, filmu ,,Angry Birds Film 2". Ovog puta se neprijateljstvo između njih pod uticajem novih okolnosti menja iz korena. S pojavom nove pretnje, koja dovodi u opasnost obe strane, naši dobro poznati likovi moraju da se udruže. Taj savez će biti podjednako neprijatan i pticama i svinjama. Crveni, Žuti, Bomba i Moćni Orao regrutuju Sonju, sestru od Žutog, a zatim formiraju savez kako bi uspostavili nesigurno primirje koje će prerasti u sjajan tim za spas njihovih domova.

Zemlja porekla: Finska/SAD
Format: 2D, 3D i 4D

Нема коментара:

Постави коментар