понедељак, 5. август 2019.

Otvorene prijave za najznačajniju edukaciju mladih nada advertajzinga




IAA srpski ogranak i ove godine, uz podršku Vip mobile kompanije, organizuje AcademIAA edukativni program u okviru kog će 35 najtalentovanijih polaznika koji prođu selekciju imati priliku da doživi svet advertajzinga iz ugla uspešnih marketinških stručnjaka. 

U periodu od 27. septembra do 13. decembra polaznici će prisustvovati predavanjima i radionicama u okviru šest modula - Biznis, Digital, Kreativa, Inovacije, Istraživanje i Mediji. 



Predrag Ćirović (GFK), koordinator modula istraživanje, iz svoje perspektive govori o važnosti programa: 

“ AcademIAA predstavlja svojevrsnu nadogradnju na temelj koji postavlja fakultetsko obrazovanje. Pre svega, zbog koncepta koji omogućava razumevanje marketinga i njegove zavisnosti od drugih grana, kao i razbijanje zabluda koje se odnose na poistovećivanje marketinga i advertajzinga - samo jednog njegovog dela.”

Više informacija o programu, kao i link za prijave, zainteresovani kandidati mogu naći na zvaničnom sajtu.

Otvorene prijave za četvrti AcademIAA edukativni program



Ove jeseni, srpski ogranak IAA u periodu od 27. septembra do 13. decembra, u prostorijama Impact Hub-a, organizovaće AcademIAA edukativni program i na taj način okupiti preko 60 najkvalitetnijih, domaćih stručnjaka u oblasti marketinških komunikacija i 35 odabranih, ambicioznih polaznika, za koje su prijave već otvorene.

Ovogodišnji program, koji se realizuje uz podršku Vip mobile kompanije, obuhvata 6 modula, u okviru kojih će se govoriti o aktuelnim temama iz sveta advertajzinga, ali i drugih uskopovezanih oblasti. Za koordinaciju modula biće zaduženi marketinški stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom: Biznis - Jelena Šarenac (Henkel), Mediji - Dubravka Urošević (Universal Media), Digital - Nikola Barać (httpool), Kreativa - Boris Marčetić (Popular), Istraživanje - Predrag Ćirović (GFK), Inovacije - Ivan Dimitrijević (Four Dots).

Predavanja i radionice će se održavati petkom i subotom, a pre toga kandidati će proći kroz proces selekcije, koji će omogućiti odabir najkvalitetnijih polaznika. Prvi korak procesa jeste slanje zvanične prijave, CV-ja i popunjavanja formulara, nakon čega će kandidati imati priliku da kroz rešavanje kratke studije slučaja pokažu svoju motivaciju i spremnost za učešće u programu. 

Prijave i sve dodatne informacije kandidati mogu pronaći na zvaničnom web sajtu.

Нема коментара:

Постави коментар