понедељак, 19. август 2019.

Knjiga inspirisana serijom Igra prestola: Pobedi ili umri



U knjizi Pobedi ili umri otkrijte tajne uspeha i liderstva pozivajući se na primere iz čuvene serije Igra prestola. Ukoliko ste i vi ljubitelji serije koja je osvojila svet i volite da čitate naslove iz oblasti menadžmenta i popularne psihologije, uz knjigu Brusa Krejvena ispisaćete sopstvene priče o uspehu.

Gledajući Igru prestola, verovatno ste razmišljali koju strategiju biste primenili u tom surovom, prevrtljivom svetu. Svaki pravi vođa zna da i ovaj naš, stvarni svet može da bude podjednako nemilosrdan. Svakodnevno se susrećemo s izazovima i moramo da odlučimo kojim putem da krenemo, koje rizike da preduzmemo, kada da odbijemo ponudu, a kada da prihvatimo poziv na avanturu. Autor Brus Krejven na sjajan način analizira životne puteve najboljih i najgorih lidera Vesterosa i posmatra čuvene junake poput Neda Starka, Džona Snežnog, Deneris Targarjen i Tiriona Lanistera kako donose užasne odluke i čine fatalne greške, ali postižu i neverovatne pobede i iznenađujuće uspehe. Pomoću tajni iz Vesterosa i vi možete da naučite kako da se izborite s konfliktima i izgradite stav, razvijete emocionalnu inteligenciju, proširite vidike i svaku opasnost pretvorite u priliku, čak i dok vam zmajevi prete. Kao što popularna junakinja serije Sersei Lanister kaže: „Kada igraš igru prestola, pobeđuješ ili umireš. Nema sredine.“ Ukoliko se usudite da zaigrate ovu opasnu igru, igrajte da pobedite!

Autor Brus Krejven predaje liderstvo kroz prizmu fikcije pri Kolumbijskoj poslovnoj školi, gde je i direktor programa Napredni menadžment. Držao je brojne radionice na temu otpora i fleksibilnosti u SAD i Evropi. Studirao je politiku i književnost na Kalifornijskom univerzitetu u Santa Kruzu, a trenutno živi i radi u Kaliforniji. Njegov fenomenalni vodič za postizanje uspeha pod nazivom Pobedi ili umri možete pronaći u Vulkan izdavaštvu, kao i veliki izbor drugih naslova koji se bave tom tematikom.
 

Нема коментара:

Постави коментар