понедељак, 15. април 2019.

Prijavi se za kreativni vikend na FSU (besplatno)

Obezbedite svoje mesto na FSU kreativnim radionicama 20. i 21. aprila -BESPLATNO


Srednjoškolci kreativci, prijavite se i učestvujte na besplatnim letnjim kreativnim radionicama – FSU Creative Art Workshop, koje se sledećeg vikenda 20. i 21. aprila održavaju na Fakultetu savremenih umetnosti (Svetozara Miletića 12).

Radionice su iz oblasti grafičkog dizajna, glume, dizajna enterijera, slikarstva, dizajna kostima i produkcije. Odaberite oblast koja vas najviše zanima, prijavite se OVDE i uživajte u kreativnom vikendu na FSU.

Prijave se zatvaraju u sredu, 17. aprila, u ponoć, a spisak učesnika pojedinačnih radionica biće poznat u četvrtak, 18. aprila. Veliki broj mesta već je popunjen.

Dobra vest je da je ućešće na radionicama potpuno besplatno, ali je broj mesta po svakoj ograničen na 15. Jedna osoba može da se prijavi za JEDNU radionicu. Zato je važno da svoje mesto obezbedite na vreme.  

Svi učesnici kreativnog vikenda dobiće sertifikat i povlašćene uslove za upis na FSU, a očekuje vas i mnogo druženja sa ljudima koji su sličnih interesovanja. 
Saznajte više o FSU Creative Art Workshopu »


 GRAFIČKI DIZAJN: Reciklaža u centru pažnje



Danas su grafički dizajneri pravi multimedijalni umetnici, a recikliranje je važna tema današnjice. Bavićete se reciklažom vizuelnog, odnosno da pomoću već postojećeg materijala dobijete nove proizvode i date im svoj kreativni pečat.

Teme su kolažiranje i ilustrovanje i fotografija. PRIJAVITE SE»





GLUMA: Kako da postaneš glumac multimedijalac

Savremeni glumci ne vode računa samo o nastupima i sceni. Oni su danas obučeni za nastupe u novim medijima i medijskim sadržajima. Važno je da se vodi računa o tehnici glasa, imidžu, scenskoj igri i razumevanju muzike. 
Na radionicama glume upoznaćete kako da svoje telo koristite na sceni na najbolji način, uživaćete u različitim plesovima, ali i naučiti kako da na sceni upoznate sebe. PRIJAVITE SE»




DIZAJN ENTERIJERA: Prođi kroz sve
faze kreacije jednog proizvoda


Na radionicama koje su posvećene unutrašnjem dizajnu imaćete zadatak da kreirate jedan proizvod tako što ćete proći kroz sve faze njegovog nastanka. Od ideje, razrade, modela i izrade do predstavljanja idejnog rešenja.  PRIJAVITE SE»
 
 
 

 

SLIKARSTVO: Kreiraj u virtuelnom svetu

Upoznaćete se sa slikanjem u virtuelnom svetu pomoću najsavremenije tehnologije – HTC Vive VR uređaja. 
 
Naučićete kako da koristite digitalnu četkicu, Tilt Brush, i da kreirate u 2D i 3D formatu. PRIJAVITE SE»
 
 
 

MODNI DIZAJN: Pronađi inspiraciju za svoje kreacije u recikliranju

 
Reciklaža je inspiracija u današnjem modnom dizajnu. Pravićete nakit od reciklažnog materijala i koristiti ga za autentične i eco-friendly modne kreacije. 
 
Ponesite sve što biste mogli da iskoristite – plastične boce, zatvarače, limenke, šrafove, žice, staru garderobu i krenite u avanturu otkačenih kreacija. PRIJAVITE SE»
 




 

 PRODUKCIJA: Postani savremeni producent



Savremeni producent se bavi produkcijom, režiranjem, kreiranjem kampanja. On mora odlično da poznaje tajne različitih medija i njihovih formi da bi bio uspešan. Saznaćete koji su zahtevi vremena kada je reč o ovom zanimanju.

Dotaći ćete se režije, digitalnog marketinga, tehnike glasa na radiju i ostalih interesantnih tema. PRIJAVITE SE»




Prijavite se i dođite na vikend dobrih kreacija
 
Prijavite se za FSU Creative Art Workshop i provedite vikend družeći se sa ljudima koji imaju slična interesovanja. Naučite puno korisnih stvari, steknite sertifikat i napravite kontakte sa ljudima iz sveta umetnosti. Ponesite vredne uspomene.





Нема коментара:

Постави коментар