уторак, 23. април 2019.

V ČUMIĆ BOOK FEST




Najšarmantniji prolećni književni događaj slavi prvi mali jubilej (5 godina postojanja), a nakom prvih „mikserovskih godina“ i ovog puta se održava u samom centru grada – Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

Posetioci petog ČUMIĆ BOOK FESTA će od 15. do 19. maja imati priliku da po specijalnim cenama  izaberu aktuelne naslove preko 60 relevantnih srpskih izdavača  kao što su Booka, Geopoetika, Laguna, Vulkan, Arhipelag, Akademska knjiga, Arete, Ammonite, Kontrast, Štrik, Clio, Dereta, Odiseja, Urban Reads, Lom, Radni sto, Dibidus, Heliks i mnogi drugi, kao i izdavača iz regiona poput Frakture i VBZ-a. 



Sve knjige biće na jedinstvenom popustu od 20 % u odnosu na uobičajene knjižarske cene!

Prateći program ČUMIĆ BOOK FESTA redovno prati savremene tokove, te će posetioci moći da prisustvuju zanimljivim tribinama koje izlaze iz okvira književnosti i zadiru u aktuelne društvene i kulturne teme. 



Nadahnuti prošlogodišnjim dobrim odzivom publike organizatori i ove godine spremaju niz besplatnih koncerata u okviru tzv. “svirke na krovu”, kao i popodnevna druženja uz DJ-eve i mini-koncerte učenika muzičkih škola. 



Ni ove godine, u omiljenom subotnjem terminu, neće izostati radionica kreativnog crtanja za decu na kojoj će mališani, uz vešto vođenje predavača-ilustratora, crtati svoje omiljene književne junake. 

Ne oklevajte da otkrijete šta se sve zbiva u samom srcu grada koje još pulsira u pravom, (beo)gradskom ritmu...





15 – 19. maj, 10 – 20 h
Čumićevo sokače, plato ispred Makart Store

Нема коментара:

Постави коментар