четвртак, 25. април 2019.

Bella Technika (ex-Darkwood Dub) objavila singl ,,Reinvented Daily"


Bella Technika je plasirala drugi singl sa nedavno objavljenog albuma "Section".

"Reinvented Daily" je novi singl sa pomenutog hvaljenog albuma, koji kritika, između ostalog, opisuje kao verovatno najbolji regionalni album klupske muzike.

,,Kada se udruže životna zrelost, talenat i muzičko umeće, onda s pravom možete očekivati nešto značajno, nešto veliko. Upravo to se steklo na albumu prvencu za bend, prigodno nazvan Bella Technika. I zato je ovaj album po svim standardima i veliki i značajan. A ja bih skromno dodao i - veličanstven.” (Momčilo Moma Rajin)

,,Poput osoba koje ne poznajete dugo, ali su vam se pod kožu uvukle na prvu i tu su da ostanu" (Tena Dobranić, Muzika.hr)

,,Zarazni i omamljujući ritam 'Reinvented Daily' otvara album na najbolji mogući način. To je ono što bi zapadnjaci nazvali: 'statement'. Potvrda odmah na početku.

Ne možete ostati imuni na takav in your face & guts’ beat. Ono što posebno oduševljava kod Belle Technike jest to što se osjeti autorska zrelost i pažljiv odabir glazbenih tema, ali ništa od toga ‘ne vrišti’ prema slušatelju bilo kojim oblikom persuazije osim samom glazbom kao takvom, glazbom u kojoj je svaki detalj doziran i smislen" (Zoran Stajčić, Ravno do dna).


Podsećamo, Bella Technika je sastav koji su 2016. godine pokrenuli Bojan Drobac – Bambi i Milorad Ristić – Miki, a kojima se ubrzo na vokalima pridružila i Katarina Jovanović, priznata operska pevačica.
Album "Section" dostupan je na digitalnim servisima, ali i kao vinilno izdanje, a Bella Technika će ga promovisati i uživo:

25. maja: Mikser festival, Beograd
12. jul: Tabor film festival
8. avgust: Pula

Нема коментара:

Постави коментар