уторак, 23. април 2019.

Manifestacija ,,Bečej noću": Parni Valjak i LB27 prvi objavljeni izvođači

Parni valjak foto: Dario Njavro




Posle uspeha drugog izdanja manifestacije ,,Bečej noću" održane u junu 2018. godine, a koja je ugostila na Trgu oslobođenja više od 10.000 ljudi, Opština Bečej odlučila je da pokloni svojim sugrađanima još jednu noć za pamćenje - 15. juna 2019. na centralni bečejski trg stižu Parni valjak i mađarska senzacija Ladánybene 27. 

PARNI VALJAK, jedan od najdugovečnijih sastava sa naših prostora predvođen harizmatičnim Akijem Rahimovskim i Huseinom Hasanefendićem - Husom, usled Akijev zdravstvenih problema nije bio u prilici da nastupi u Bečeju prošle godine, ali nisu zaboravili Bečejce! Jedna od prvih stanica na turneji ,,Runda 44" biće upravo Bečej!

,,Radujemo se dolasku - očekujte odličan koncert", poručuju kratko i jasno Hus i Aki Bečejcima!

Vrhunski muzičko - scenski ugođaj koji svojoj publici pruža Parni valjak nikada ne izostaje, te je izvesno da će 15. juna Bečejci i gosti najšarmantnijeg grada Bačke imati jedinstvenu priliku da vide sa kakvom se snagom bend vraća na scenu! 


LB27 foto: promo



Budući da je opština koja sa posebno pažljivo neguje multikuralnost svoje sredine, Opština Bečej na manifestaciju ,,Bečej noću" i ove godine dovodi mađarsu muzičku atrakciju - bend Ladánybene 27 (LB27).

Mogu da se svrstaju u reggae, dub ili ska žanr, ali i ne moraju - LB27 su jednom rečju world music i već 25 godina šire mir, ljubav i dobre vibracije svetom. Za subotu, 15. jun, obećali su ekploziju pozitivne energije na centralnom bečejskom trgu. 

ULAZ NA MANIFESTACIJU ,,BEČEJ NOĆU" 15. JUNA NA TRGU OSLOBOĐENJA JE BESPLATAN.


 

Нема коментара:

Постави коментар