понедељак, 05. фебруар 2018.

Najtraženiji filmovi na 46. FEST-uU subotu je počela prodaja karata za 46. FEST, a interesovanje beogradskih filmofila je, kao i svake godine, očekivano veliko. Verna FEST-ova publika pohrlila je na blagajne da obezbedi najbolja mesta za filmske hitove, a oni koji su želeli da izbegnu gužvu ili odlazak do blagajne, karte su mogli da kupe i online preko Eventima.  


Najveće interesovanje očekivano izaziva svečano otvaranje i film Tri Bilborda ispred Ebinga u Misuriju. Ovo ostvarenje nominovano za sedam Oskara sa Franses Mekdormand u glavnoj ulozi sasvim sigurno će biti jedan od filmova o kome će se najviše govoriti na ovogodišnjem FEST-u. 


 
Zlatnom palmom ovenčan film Skver (The Square) švedskog reditelja Rubena Estlunda takođe je jedan od favorita beogradske publike, kao i poetična ljubavna priča Luke Gvadanjina Skrivena ljubav (Call me by your name). Oblik vode (Shape of water), Venecijanski pobednik i lider u nominacijama za Oskara (čak 13) sasvim opravdano se našao na listi najtraženijih, a vizuelna raskoš kojom ovaj film Giljerma del Tora odiše je samo jedan od razloga zašto ga vredi pogledati upravo na velikom platnu Sava centra. 


 
FEST-ova publika već je navikla da očekuje kvalitet od kultnih reditelja, te su i ove godine siguran izbor dobro poznati reditelji i njihovi novi naslovi- Fatih Akin i film Niotkuda (In the fade), Pol Tomas Anderson i Fantomska nit (Phantom thread) kao i Roman Polanski i film Prema istinitoj priči (Based on a true story).

Popust od 10% na komplete karata traje do petka, 9. februara, a kompletno radno vreme blagajni i cene karata možete pronaći na sajtu www.fest.rs
 
Omogućena je i online kupovina karata za projekcije u Sava centru i Domu omladine putem Eventima, a link je dostupan i na naslovnoj stranici sajta FEST-a.

Нема коментара:

Постави коментар