среда, 28. фебруар 2018.

Stefan Bundalo u ulozi najzabavnijeg zeca na svetu!

Zec Petar doskakutaće u domaće bioskope 29. marta!


Pogledajte najnoviju bioskopsku najavu za najveći porodični filmski događaj ovog proleća i uverite se kako Zec Petar zvuči! U sinhronizovanoj verziji animirani lik Zeca Petra – najnestašnijeg i najvragolastijeg zeca u plavom kaputu i bez pantalona, dočaraće glas mladog glumca Stefana Bundala. “Zec Petar” zajedno sa prijateljima od 29. marta bioskopskoj publici obećava pravu akciju, odličan humor i pre svega, toplu porodičnu priču. Najzabavniji zec na veliko platno stiže iz rado čitane serije knjiga​ autorke Beatriks Poter.


U susret filmu, Stefan Bundalo je uz vragolasti osmeh opisao Zeca Petra: “Mangup. Pravi mangup u pozitivnom smislu. Hrabar zeka koji se bori za svoja uverenja, koja su nekad i pogrešna ali ne odustaje. Karakteri kao što je Petar Zec odrastaju u dobre i poštene ljude”.
Pored Stefana Bundala, sinhronizaciju glavnih likova iz filma priredili su Aleksandar Radojičić (zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka), dok je glas gospodinu Tomi Makgregoru dao Dejan Dedić.
Avantura počinje kada nestašni Zec Petar (Stefan Bundalo) i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor (Dejan Dedić) i situacija se naglo menja. Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja je istovremeno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti - u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad. Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.
Animirano-igrani film "Zec Petar" u bioskope širom Srbije stiže 29. marta u 2D sinhronizovanoj verziji u distribuciji Con Film-a.

Нема коментара:

Постави коментар