понедељак, 30. октобар 2017.

Performans Suzane Perić najavio umetničku zimsku sezonu u Kući kralja Petra I




Multimedijalnim performansom, kroz spoj mode, umetnosti i muzike kreatorke Suzane Perić, sinoć je svečano najavljena umetnička zimska sezona u renoviranoj Kući Kralja Petra I




Čast da otvori renoviranu Kuću Kralja Petra pripala je našoj poznatoj kreatorki Suzani Perić, koja je inspirana vremenom naših kraljeva i kneginja uradila novu kolekciju dostojnu najlepših svetskih dvorova, te je tim povodom izjavila:  



 

"Ovom modnom prezentacijom želim da prenesem da su žene danas, kao i kneginje u svoje vreme, iste samostalne žene koje su svoju viziju umele da realizuju. One su za mene bile velika inspiracija i upravo ovom kolekcijom poručujem svim damama da budu dostojne, vredne,da cene sebe, ali i da imaju partnera koji može da prati njihov senzibilitet i energiju".

 

U okviru programa izveden je deo monodrame “Na kafi kod knjeginje Ljubice “ koja se, inače, izvodi u ambijentu Konaka knjeginje Ljubice, a koju je izvela  Nataša Popovska, viši kustos Muzeja grada. 



U muzičkom delu nastupile su  sestre Gobović koje su sve prisutne svojim glasovima vratile u prošlost. Zapažen nastup imala je i primabalerina Narodnog pozorišta Milica Jević.


 

Нема коментара:

Постави коментар