петак, 5. мај 2017.

Nove pogodnosti Kluba čitalaca Arhipelag povodom 10 godina rada kuće






Izdavačka kuća Arhipelag je povodom 10 godina rada kuće pripremila nove pogodnosti za svoje čitaoce koji su članovi Kluba čitalaca Arhipelag

Poznat kao klub čitalaca sa najvećim klupskim popustom u zemlji, Klub čitalaca Arhipelag od danas odobrava za svoje članove popust od 30% za sve kupovine, uključujući i prvu kupovinu. Za sve porudžbine čija vrednost prelazi preko 2.000 dinara Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije.

Klub čitalaca Arhipelag nastoji da knjige budu dostupne čitaocima, nezavisno od toga gde oni žive i nezavisno od toga da li u njihovom mestu postoji knjižara ili dobro snabdevena javna biblioteka. Zamišljen kao privatna knjižara čitalaca, Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje sajamske cene tokom cele godine, kao i nagrade za najaktivnije članove svake godine. Klub čitalaca Arhipelag obezbeđuje i Loyalty program za članove Kluba koji podrazumeva popuste od 20 do 50% za kupovinu karata u većini pozorišta u Srbiji.

Kao i do sada, Kluba čitalaca Arhipelag obezbeđuje popust za Knjigu nedelje od 40% za sve čitaoce. Tokom specijalnih akcija članovi Kluba čitalaca Arhipelag, uključujući i nove članove, imaju dodatne popuste.

Klub čitalaca Arhipelag je interaktivna mreža čitalaca, saradnika i autora Izdavačke kuće Arhipelag. Pristupajući Klubu čitalaca Arhipelag, čitaoci se opredeljuju za jedan kulturni obrazac oličen u vrhunskim knjigama moderne književnosti, istoriografije, filozofije, političke teorije, ekonomije ili psihologije, kao i u najvišim profesionalnim standardima po kojima su knjige oblikovane u autorskom i u izdavačkom pogledu. 

Osnovan pre deset godina, Klub čitalaca Arhipelag je u međuvremenu postao jedna od najktivnijih i najmasovnijih mreža čitalaca u Srbiji.

Нема коментара:

Постави коментар