уторак, 23. мај 2017.

Јубилеј представе Добродошли у Србију 350. извођење!






Представа Добродошли у Србију 24.5.2017. у 20 часова
слави јубилеј – 350. извођење.

Хит представа Добродошли у Србију Драгана Јовановића, аутора текста и носиоца главне улоге, једна је од најтраженијих представа Звездара театра за коју интересовање публике не престаје ни након једанаест година од премијере. Број гледалаца који су погледали ову представу ближи се невероватној цифри од 95 000, а попуњеност сале је чак 95%.

Драган Јовановић је чувен по свом јединственом, духовитом и карактеристичном сценском изразу. Као власник агенције, Јовановић води путнике (публику) на несвакидашње путовање кроз Србију, а госте дочекује у маниру правог доброг домаћина.

Екипу представе поред Драгана Јовановића чине и Анђела Јовановић, Нина Нешковић, Бојана Матовић, Анђелка Симовић, Александра Секулић, Милица Милетић и Јована Ћирић. 

Важан део представе чине и видео радови, а филмске улоге одиграли су Раде Марковић, Дејан Матић, Бранка Пујић, Иван Исаиловић, Милица Усановић, Милица Мандић и Јасмина Стоиљковић.

За улогу у овој представи, Драгану Јовановићу је додељена награда за најбоље глумачко остварење вечери на фестивалу Нушићеви дани у Смедереву 2007.

У јуну представа Добродошли у Србију биће на репертаору 5. и 12.6. улазнице су од данас у продаји.

Честитамо екипи представе и радујемо се новим јубилејима!

Нема коментара:

Постави коментар