субота, 20. мај 2017.

Filmovi na CineStar TV Channels



              
             Pet kanala, tri stotine filmova svakog minuta, sto dvadeset sati dnevno, stvorili su ljudi koji vole filmove, žive za smeh i sreću, proživljavaju dramu i akciju. CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala svoj televizijski program emituje u skladu sa željama vernih gledalaca, i omogućuje najzabavnije i najbolje iskustvo.  


 Zvezde naših filmskih kanala CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2, emituju premijerne naslove koji su imali svetsku bioskopsku distribuciju i to sa razlikom od svega 12 do 16 meseci od početka prikazivanja u bioskopima! 


Osim premijernog filmskog sadržaja, CineStar TV Premiere 1 i 2 kanali omogućuju premium doživljaj gledanja televizije bez prekida filmova reklamama, a dostupni su i u HD rezoluciji.   


U CineStar TV Channels grupaciji nalaze se i porodični filmski kanal za sve generacije CineStar TV, za ljubitelje akcije tu je eksplozivan i adrenalinski filmski kanal CineStar TV Action&Thriller te neizostavni, zastrašujuće dobar CineStar TV Fantasy - jedinstveni  kanal na tržištu koji obedinjuje žanrove misterije, fantazije, avanture, filmova katastrofe i horora sa stvorenjima od kojih se ledi krv u žilama.


U susret toplijem vremenu, CineStar TV Premiere kanali gledaocima donose brojne premijerne naslove  koje su do pre samo godinu dana punile bioskopske  dvorane. Tako će tokom letnjih meseci, između ostalih, premijerno biti prikazani kriminalistička akcija Zločinački um sa Rajanom Rejnoldsom  i Kevin Kostnerom u glavnim ulogama, ratna drama Pogled sa neba sa Oskarovkom Helen Miren, te nastavak lude komedije Moja velika mrsna pravoslavna svadba  2.  


Dodatno će nas zagrejati holivudski frajeri Rajan Gosling i Rasel  Krou u komediji Dobri momci, kao i biografska drama Čovek koji je video beskonačnost sa zvezdom filma Milioner iz blata Devom Patelom. Druga sezona serije Čarobni grad,  odi nas u Majami u davnu 1950. godinu i vreme mafijaških obračuna, dok će se za otkrivanje prljavih zavera pobrinuti Idris Elba u akciji Crni dan u Parizu. 


                Raspored emitovanja filmova i programa cele grupacije televizijskih kanala možete videti OVDE.

Нема коментара:

Постави коментар