понедељак, 8. мај 2017.

Beogradski bend TRNJE objavio debi album!


Beogradski punk rock bend TRNJE objavio je svoj prvi studijski album „Bes u Beogradu”!

Bend TRNJE je nakon osvojene nagrade publike na Beogradskom autorskom rock festivalu (BARF 2015), nastupao na rock festivalima širom Srbije, a zatim su snimili i svoj debitantski album u poznatom rokerskom studiju “Mašina23”.

Bend sada čine Ivan Ivanovski i Igor Pašalić (gitare), Marko Ilić (bubanj) i Luka Rašković (vokal i bas).


Njihove do sada objavljene pesme su već pronašle svoje mesto na muzičkim listama radio stanica: “Kaži mi kaži”, na tekst Jovana Jovanovića Zmaja, za koju je snimljen i spot i “Obori me sa nogu”. Pored njih, na albumu “Bes u Beogradu” nalazi se i 7 novih pesama.

Aranžmane, tekstove i muziku za ceo album potpisuju Saša Otašević, Vladimir Bejin i Luka Rašković, sa izuzetkom pesme “Probudi se” za čiji tekst je zaslužan Aleksa Ćelap.

“O albumu ne mora puno da se priča. Sve što smo želeli, rekli smo kroz tekstove i sirovi rokenrol prepun distorzije” kažu autori I dodaju: “Svaki tekst ima više slojeva, jer je tako i pisan. Onaj očigledni, jednostavan,  onaj dublji, kad ti se upali lampica i onaj treći, za koji moraš da znaš celu priču da bi shvatio šta zapravo znači”

Ceo album “Bes u Beogradu” sada je dostupan publici na  Youtube-u.

Bend TRNJE već počeo sa radom na sledećem albumu i najavljuje odlične svirke u GKC Užice, 20. maja i Udruženju rok muzičara Srbije 26. maja.

*Autor fotografija: Marija Piroški

Нема коментара:

Постави коментар