четвртак, 25. мај 2017.

Majske Čarolije za decu



Festival za decu – Majske Čarolije održaće se u subotu, 27.maja od 16 – 21h u Fabrici (Bulevar Despota Stefana 115).


Organizovano je mnoštvo kreativnih i zanimljivih radionica:

1. International Primary School Belgrade ce imati 3 radionice: za najmlađe sa super šarenim plastelinom, za kreativno izražavanje kroz crtanje i pravljenje raznih prolećnih kreacija, i specijalna radionica za čitanje i maštanje!
2. Časopis za decu Hajmo drugari će imati sjajnu radionicu crtanja i izlozbu dečijih radova, koju će voditi likovna urednica Biljana Mihajlovic
3. Confetti sljubavlju će naučiti naše mališane kako da prave pinjate!
4. Mali Kuvari ce nam pokazati kako se pravi zdrava hrana
5. zanima.rs ce odrzati svoju super popularnu radionicu crtanja u pesku
6. Sa Bb kolacici cemo praviti i dekorisati medenjake, u raznim oblicima i bojama!
7. NTC sistem učenja će zabaviti decu kroz razne igre koje razvijaju inteligenciju i razne sposobnosti.

– UMETNIČKI I ZABAVNI PROGRAM:

17:00 Studio Leonessa Balet – baletski nastup i radionica
17:30 KUD Zora – folklorni nastup i radionica
18:00 Madjioničari Piksi i Zeka
19:00 Koncert iznenadjenja sa bendom za decu Lilihip Lilihop
20:00 Disco žurka za kraj, sa DJ Maxom i Julijom – mali su, ali su spremili super muziku za sve vas!

– HUMANITARNI ŠTANDOVI

1. U saradnji sa Saint John’s vodom i humanitarnom akcijom koju ova fantasticna kompanija podrzava, Magnet za Ljubav – Magnet for Love ce imati svoj stand, gde ce posetioci moci da daju prilog za kupovinu neophodne opreme za brigu o prevremeno rodjenim bebama u bolnici u Novom Sadu. Vise informacija na: http://magnetzaljubav.rs/
2. Sjajne i zdrave Gardenika voćne rolnice. Prihod od prodaje Gardenikinih proizvoda usmerava se u Kreativno edukativni centar KEC, sa ciljem da se omogući sprovođenje neophodnih programa rada sa osobama sa intelektualnim teškoćama.Vise info OVDE.

3. Keks za kućne ljubimce iz Kreativno edukativnog centra KEC, koji razvija socijalno preduzetništvo da bi obezbedio radna mesta za svoje korisnike i koji prihod usmerava u humanitarne programe. Vise info OVDE.

4. Prijatelji društveno odgovorne akcije “Slatko druženje”, Svaki dan uradi novo izradiće posebne slatke kreacije za podršku inicijativi Asovi za decu. Kupovinom medenjaka na našem majskom druženju pomažete kupovinu ultrazvučnog aparata sa dve sonde za regionalni Centar za veštačku i vantelesnu oplodnju u Užicu. Vise info OVDE.

 – ŠTANDOVI sa slatkisima, ukusnom i zdravom hranom, igračkama, nakitom i drugim kreativnim proizvodima

Foto Video Studio ce se kao i uvek pobrinuti za divne porodicne fotografije, fotografije dece kako se srecno igraju i super video!

Majske Carolije ce biti kako unutra, u centralnom delu Fabrike, tako i napolju, u renoviranoj Fabrikinoj basti, sa puno prostora za igru

GENERALNI POKROVITELJ ove divne decije manifestacije je Saint John’s Voda za bebe, decu a i za aktivne i zdrave mame i tate te ce svi mali i veliki posetioci dobiti na poklon Saint John’s vodu!

Vise informacija o ovoj izuzetno zdravoj vodi.

ULAZNICA: 200 rsd (i za decu i za odrasle)

50% od ulaznice ide direktno u kutiju za priloge za Magnet za Ljubav, a uz ulaznicu svako dobija zdravu i osvezavajucu flasicu Saint John’s vode.

Sve radionice i ceo program festivala je BESPLATAN uz kupovinu ulaznice.

Informacije: helena@fabrikabeograd.com, 063 1987 444

Нема коментара:

Постави коментар