понедељак, 20. мај 2019.

Muzej iluzija - Predavanje *Velika iluzija - Gde se sakrila matematika*


Muzej iluzija (Nušićeva 11, Beograd) organizuje 23.maja.2019. godine u 20h predavanje "Velika iluzija - Gde se sakrila matematika?" Predavač je profesorka Katarina Ivanović koja proglašena za najboljeg edukatora Srbije 2014. godine i dobitnice nagrade Kreativna škola.

Odgovore na pitanja : otkud Gandalf i Bilbo u Ames sobi? Kako je jedna hrabra i smela devojčica sa autizmom uspela da napravi maketu Ames sobe? Koja je tajna Magičnog kvadrata kojem ni Gaudi nije odoleo? - potražićemo u Muzeju lluzija u Beogradu, 23.05.2019. u 20h. U duhu meseca matematike, uhvatićemo se u koštac sa osnom simetrijom uz pomoć svojih dvojnika i vratiti u detinjstvo kroz vremeplov kaleidoskopa. 

Muzej iluzija će imati priliku da ugosti Katarinu Ivanović, nastavnicu matematike, jednog od najboljih edukatora Srbije za 2014. godinu i dobitnicu nagrade na konkursu “Kreativna škola”.

 

Nakon uspešno realizovanog predavanja Tatjane Marković Topalović o fizici u Muzeju iluzija i predostojećeg predavanja Katarine Ivanović, sledi i predavanje gde će se eksponati posmatrati kroz prizmu psihologije.

Dođite i zavirite u beskrajno zanimljiv svet iluzija i družite se sa matematikom na zabavniji način.

Trajanje događaja: 2h (predavanje u trajanju od 1h i jednočasovno stručno vođenje kroz muzej)

Cena ulaznice: 700,00 rsd

Prijave na broj telefona 063 611 911 kao i putem mejla na info@muzejiluzija.rs

Broj mesta je ograničen.

Нема коментара:

Постави коментар