уторак, 14. мај 2019.

Kompletiran program manifestacije ,,Bečej noću"

Kompletiran program manifestacije ,,Bečej noću"
S.A.R.S. SE PRIDRUŽUJE PARNOM VALJKU U BEČEJU
...i Dejan Cukić i Spori Ritam, Tijana Dapčević i dečji hor ,,Čarolija", LB 27!
15. jun, 19:30, Trg oslobođenja, Bečej! 
Samo što je stigla vest da je pesma ,,Lutka" grupe S.A.R.S. najemitovanija numera u 2018. godini, za šta je bend primio i laskavu GODUM nagradu, Opština Bečej je obelodanila da će upravo ovaj bend uveličati treće izdanje jednodnevnog festivala ,,Bečej noću"!


S.A.R.S. se pridružio sjajnoj ekipi, koja će se okupiti 15. juna na centralnom bečejskom Trgu oslobođenja sa početkom u 19:30! 

Od ranije je poznato da će u bečejsku noć da nas uvedu Parni valjak i mađarska atrakcija Ladánybene 27, a pored njih nastupiće i S.A.R.S. Tijana Dapčević i Dečji hor ,,Čarolija" i Dejan Cukić i Spori ritam kao specijalni gosti. 

Dejan Cukić je u susret trećem izdanju festivala pripremio iznenađenje za sve Bečejce - novu verziju pesme „Bečej noću“, koju u originalu izvodi Eva Braun. Sa glumicom Jelenom Gavrilović snimio je i video spot na atraktivnim bečejskim lokacijama, koji će uskoro prezentovati.

Podsećamo da je posle uspeha drugog izdanja manifestacije ,,Bečej noću" održane u junu 2018. godine, a koja je ugostila na Trgu oslobođenja više od 10.000 ljudi, Opština Bečej odlučila je da pokloni svojim sugrađanima i gostima svog grada još jednu noć za pamćenje - još svetliju, sa još atraktivnijim muzičkim i kulturnoumetničkim programom.

 

 

ULAZ NA MANIFESTACIJU ,,BEČEJ NOĆU" 15. JUNA NA TRGU OSLOBOĐENJA JE BESPLATAN.


Нема коментара:

Постави коментар