среда, 15. мај 2019.

Novi naslovi u Vulkan izdavaštvu

Veče iz snova. Misterija Monmartra. Tajne uspeha i sreće.


Romantičan i dirljiv roman Veče iz snova o ljubavi i očekivanjima je jedna od najlepših ljubavnih priča koje ćete pročitati ove godine. Kad glavna junakinja Sabrina stigne na večeru povodom svog tridesetog rođendana, za stolom zatiče petoro ljudi sa spiska gostiju iz snova: najbolju drugaricu, bivšeg verenika, omiljenog profesora sa koledža, otuđenog oca i – Odri Hepbern. Dok konobari poslužuju predjelo i sipaju vino, a razgovor za stolom počinje, postaje jasno da postoji razlog zbog kog je svako od njih tu. Razlog koji Sabrina ne može da prihvati. Povezujući niti jedne velike ljubavne priče koja je ostala bez završetka, uspeće da pronađe smisao u događajima iz prošlosti i najzad će postati glavna glumica u filmu svog života.
Ukoliko volite jednostavne i nevine priče koje će vas odvesti u nepoznato, pravi izbor za vas je roman Misterija Monmartra. Čarolija Pariza i samo jedan susret vratiće vam osmeh na lice i podsetiti vas da je dovoljan samo jedan sudbinski trenutak koji može da promeni sve. Junaci ove mistične drame Elena i Mansebo ukrstiće puteve i otkriće da prelepi Grad svetlosti u svojim kafeima i dvorištima krije neočekivane tajne.
Za ljubitelje popularne psihologije izdvajamo knjigu Tajne uspeha i sreće. U pitanju je predivan dnevnik, intimno svedočanstvo Mandinovih najdubljih misli i osećanja i doživljaja iz njegovog svakodnevnog života. Bilo da piše dok sedi u kući na svojoj farmi u Nju Hempširu za vreme snežne oluje, ili u sobi hotela koja može da se nalazi bilo gde u svetu, brine o bolesnom prijatelju, juri da stigne na avion, ili sadi povrće i cveće u svojoj bašti, Mandino pretvara svoje tajne uspeha u način života. Čitaoce će oduševiti činjenica da je tako uspešan i uticajan autor zapravo čovek poput svih nas. I sam prolazi kroz različite prijatne i neprijatne situacije, lične drame, bolesti, ali uspeva da živi i da se ponaša po svim principima o kojima godinama piše. Ukoliko tragate za srećom i formulom za uspeh, stranice knjige Oga Mandina postaće vaš glavni priručnik za život.

 

Нема коментара:

Постави коментар